Ana SayfaYaşamChristopher Nolan'ın Dunkirk'inden Yeni Fragman

Christopher Nolan’ın Dunkirk’inden Yeni Fragman

Yetenekli yönetmen Christopher Nolan şimdiye kadar izleyici karşısına çıkan tüm işleriyle büyük heyecan uyandırmayı başardı. Memento, The Prestige, Inception gibi filmleriyle dikkat çeken Nolan daha sonra Batman‘in hikayesini bir üçleme olarak beyaz perdeye taşıdı. Son olarak da Interstellar ile adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Şimdi ise bir İkinci Dünya Savaşı hikayesi olan Dunkirk’e yöneliyor.
 
Dunkirk, Almanya’ya karşı mücadele veren müttefik askerlerinin zorlu hikayesini konu ediyor. İkinci Dünya Savaşı’nın şiddetlendiği dönemde müttefik askerleri Fransa’daki Dunkerque kıyılarında sıkışıyor. Alman ordusu tarafından çevrelenen 400 binden fazla asker bir türlü evlerine dönemiyor. Onları kurtarmak için herkes seferber oluyor. Bir yandan hava kuvvetleri diğer yandan siviller harekete geçiyor. 26 Mayıs’ta başlayan mücadele 4 Haziran’da son buluyor. Christopher Nolan ise bu hayatta kalma mücadelesini hakkını vererek beyaz perdeye yansıtmayı amaçlıyor.
 
Savaş sahneleriyle öne çıkacak gibi görünen bu filmde Mark Rylance, Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, James D’Arcy, Aneurin Barnard, Jack Lowden, Harry Styles ve Adam Long gibi isimler rol alıyor. Dunkirk filminin 21 Temmuz‘da vizyona girmesi bekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI