Ana SayfaGüzellikCildin ve Saçın İçin Yeni Yıla Güçlü Bir Başlangıç

Cildin ve Saçın İçin Yeni Yıla Güçlü Bir Başlangıç

Yeni yıla yenilenip tazelenerek güçlü bir başlangıç yapmanın şimdi tam sırası! Kış mevsiminin kendini hissettirdiği bu dönemde Vichy’nin uzman cilt ve saç bakım ürünleri dolgunluğun, canlılığın ve sağlığın anahtarını sunuyor. Bilimden ilham alan ve her yaştan, her cilt ve saç tipine uygun formülleriyle Vichy, yeni yıla güçlü ve sağlıklı görünümünüzle damga vurmanızı sağlıyor.

Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum, genç ve dolgun bir cildin sırrını veriyor
Vichy’nin yaşlanma karşıtı bakımda en etkin sonucu sağlayan Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serumu, %1.5 Saf Hyalüronik Asit, Cg Vitamini ve Vichy Volkanik Suyu içeriğiyle kırışıklıkları ve ince çizgileri dolduruyor. Cilt yapısı desteğinin bozulması ve Hyalüronik Asit kaybının neden olduğu yaşlanma belirtilerinin görünümünü düzeltmek için aşamalı dolgu etkisi sağlayan saf Hyalüronik Asit ile güçlendirilen serum, cilde genç ve dolgun bir görünüm katıyor.

Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum; kırışıklık karşıtı bakımda yüksek oranda saf Hyalüronik Asit, Cg Vitamini ve Vichy Volkanik Suyu’nun güçlü ve benzersiz birleşimi sayesinde günlük epidermal Hyalüronik Asit kaybını cilde %100 geri kazandırıyor. Klinik olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum, 6 haftada kırışıklık görünümünü %47*, ince çizgi görünümünü ise %60 azaltıyor*. Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serumu, göz çevresi için de uygun olup, özel bir bakım sağlamanıza yardımcı oluyor.

Cildinizdeki kolajen kaybına Liftactiv Collagen Specialist Gündüz Bakım Kremi ile meydan okuyun
Aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş yaşlanma karşıtı etkinlik sunan Vichy Liftactiv Collagen Specialist Gündüz Bakım Kremi, ciltteki kolajen kaybı nedeniyle oluşan yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltıyor. Peptitler, C Vitamini ve Vichy Volkanik Suyu içeren formülüyle cildi nemlendiren ürün, yaşlanma belirtilerine karşı savaşıyor ve cilde genç bir görünüm kazandırıyor. Ciltteki kırışıklık ve leke görünümlerinde etkili bir azalma görülüyor. Eşit cilt tonu sunan Liftactiv Collagen Specialist, anında %52 oranında** daha elastik bir cilt görünümü sağlıyor. Deneyenlerin*** %87’si formülün hızlıca emildiğini ve cildini daha elastik hissettiğini, %77’si formülün ciltte yapışkan his bırakmadığını belirtmiştir.

Mineral 89 Hyalüronik Asit İçeren Günlük Nemlendirici ve Cildi Güçlendirici Serum ile dolgun ve ışıltı bir cilt
Doğal kaynaklı Hyalüronik Asit ile %89 oranında Vichy Mineralli Termal Suyu’nun gücünü bir araya getiren Mineral 89 Günlük Nemlendirici Serum, cildi gün boyu nemlendirirken cilt bariyerini güçlendiriyor ve cilde canlı bir görünüm kazandırıyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan nem bakımı; hava kirliliği, stres gibi çevresel faktörlere karşı cildin daha dayanıklı olmasına yardımcı oluyor. Daha dolgun bir görünüme sahip olan cilt, günden güne sağlıklı bir ışıltıya kavuşuyor. Deneyen kadınların %100’ü**** ürünü beğendiğini belirtmiştir. Hassas ciltlerin kullanımına uygun olan Mineral 89 Günlük Nemlendirici Serumu’nu sabah veya akşam, cilt temizliğinden sonra cilt bakım rutininizin ilk adımı olarak 2 damla uygulayabilirsiniz.

Vichy Dercos Energisant Şampuan
Saç dökülmesiyle mücadele eden patentli Aminexil molekülü içeren Vichy Dercos Energisant Şampuan, koparak saç dökülmelerine karşı etkili çözüm sunuyor. Saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşı olan Aminexil, saç dökülmesi tedavilerinde destekleyici görevi görüyor. İçeriğinde Aminexil molekülü bulunan Vichy Dercos Energisant Şampuan, saçları güçlendirip kökten uca canlılık katarken, saçların güçlü ve canlı hissedilmesini sağlıyor. Vichy Dercos Energisant Şampuan; hipoalerjenik formülü ile başlangıç ve ileri seviye saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar ve erkekler için sık kullanıma uygundur.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI