Ana SayfaGüzellikCildinize ne iyi gelir?

Cildinize ne iyi gelir?

Kim istemez ki güzel, sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmayı? Çok şanslıyız ki istediğimiz cilde sahip olmak için yüzlerce markanın binlerce ürününden faydalanma imkanlarımız var. Ancak güzellik bakımında en önemli nokta kullandığınız ürünün içeriği. Bu yüzden cildinizin kusursuz görünmesi için omega 3 yağları, antioksidanlar ve vitaminler ile tanışmanız gerekiyor. Peki ama pürüzsüz bir cilde kavuşmak için kullanacağımız cilt bakım ürününde hangi tohumlar olmalı?

 

NAR 

İlk olarak nardan bahsetmemiz gerekiyor, narın faydalarını bilmeyenimiz kalmadı, peki narın güçlü bir antioksidan olduğunu ve cildin koruyucu tabakasını oluşturduğunu biliyor muydunuz? Nar tohumu içeren ürünler, düzenli kullanıldığında daha genç bir cilt görünümü sağlarken, cildin destek yapılarını, kolajen ve elastini de güçlendiriyor.

  

CENNET ÇİÇEĞİ

Cennet çiçeğinin daha önce cilde iyi geldiğini mutlaka duymuşsunuzdur, çiçekte bulunan renkli tohum renk bozukluklarına ve eşit olmayan cilt tonuna yol açan pigmantasyonu azaltmaya yardım ederek cildinize canlandırıcı bir güç veriyor.

 CHIA TOHUMU

Maya dilinde ‘güç’ anlamına gelen Chia tohumu cildinizin en yakın arkadaşı olacak özelliklere sahip; bu yararlı tohum omega-3 yağ asitleri, karbonhidratlar, protein, lif, kalsiyum ve antioksidanlar içeriyor. Üstelik aynı zamanda chia tohumu, Hollywood ünlüleri tarafından da oldukça fazla tercih ediliyor.

  

Artık biz de nar, cennet çiçeği ve chia tohumlarının yararlı etkilerini Avon`un yeni serisindeki ürünlerde bulabiliyoruz. Bu tohumların özlerini çıkartarak formülasyona yediren Avon Nutra Effects serisi cildin ihtiyacına uygun olarak fayda sağlıyor.

Nutra Effects’in her serisinde cilt tipine ve cilt ihtiytacına uygun tohumlar kullanılıyor. Paraben ile boya içermeyen ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olan Nutra Effects serisinde, canlandırıcı etkisiyle cennet çiçeği tohumları, nemlendirme için chia tohumları, yaşlanma karşıtı etkisiyle nar tohumları kullanılıyor.

Cilt bakımına önem veriyorsanız, taze bir cildin sizi ne kadar güzelleştirebileceğinin farkındaysanız içeriğinde nar, chia ve beyaz çiçeği tohumu bulunan AVON’un yepyeni Nutra Effects serisiyle tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Unutmayın cildiniz aynı zamanda parlak, güçlü ve genç gözükebilir ve bunlar sizi her zamankinden mutlu hissettirebilir.

Avon Nutra Effects serisini satın almak için buraya tıklayın!

*Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI