Ana SayfaGüzellikCildinizi Olumsuz Etkileyen 5 Alışkanlık

Cildinizi Olumsuz Etkileyen 5 Alışkanlık

1# Makyajla Uyumak

Bunu milyonlarca kez duymuş olsanız da, bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Zira bu, harika bir cilde kavuşmak için en önemli adım. Her akşam tüm makyajınızı cildinizden arındırmanız oldukça önemli. Makyajla uyumak cildinizi yaşlandırdığı gibi, cildinizin sonraki gün elastikiyetini ve nemini kaybetmesine yol açar.
 
2# Kavanoz Ambalajlı Ürünler Kullanmak

Kavanozda muhafaza edilen ürünleri kullanmaktan kaçınmak en iyisi. Kullanacaksanız da ellerinizin temiz olmasına özen gösterin. Temiz bir uygulama için ürünlerin pompalı veya şişede muhafaza edilmesine dikkat edin.
 
3# Güneş Koruyucu Kullanmamak

Yaz tatilinde güneş koruyucuları kullanmayı atlamıyor, ancak aynı özeni gündelik şehir yaşamında göstermiyorsunuz. Oysa cildimiz her mevsim güneşin zararlı ışınlarına maruz kalıyor. Bu nedenle sabah rutininizin bir kısmını güneş kremi uygulamaya ayırın. Yaşlanma belirtilerinizin azaldığını ve yavaşladığını göreceksiniz.
 
4# Sivilceleri Sıkmak

Sivilceleri patlatmak, bakterilerin yüzünüzün geri kalanına yayılmasına yardımcı olmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Sivilceniz çıktığında sabırla geçmesini beklemek en iyisi.
 
5# Fazla Kahve Tüketmek

Kafein cildinizin suyu tutmasını engeller ve böylece cildi kurutur. Fazla tükettiğiniz kahveler cildinizin soluk ve cansız görünmesine neden olur. Kahve tüketiminde aşırıya kaçmamanız cildiniz için iyi olacaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI