Ana SayfaGüzellikClinique Jenna for İstanbul Koleksiyonu

Clinique Jenna for İstanbul Koleksiyonu

Clinique`in global makyaj artisti Jenna Menard İstanbul için çok özel bir koleksiyon hazırladı. `Zamansız Şehir` olarak tanımladığı İstanbul`a özel bir renk koleksiyonu hazırlayan Jenna sadece bu koleksiyon ile her türlü makyajı kolaylıkla yapabileceğimizi söylüyor. 

İstanbul`un kozmopolit yapısından ilham alan Jenna; Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, Boğaziçi Köprüsü ve Türk kadınlarının kendilerinden etkilenerek ortaya bu koleksiyonu çıkartmış. İzlenimlerinin sonunda etkileyici bir göz makyajının Türk kadınının vazgeçilmezi olduğunu vurgulayan Jenna, koleksiyonundaki Jenna`s Essentials göz farı paletiyle Türk kadınının hızına ayak uydurmayı planlamış ve başarmış da. Güzel ve pratik bir göz makyajı için gerekli 4 ana rengi paletinde bulunduran bu far paleti ile Türk kadınlarının favorisi olmaya aday.

Koleksiyonun pratik olması üzerinde ilerleyen Jenna, koleksiyonuna kullanımı çok kolay olan Chubby Stick Nemlendirici Kalem Ruj`u da eklemiş. 2 farklı tondaki rujları da içinde barındıran koleksiyon ile gündüzden geceye geçişiniz çok daha kolay olacak. Hatta Chubby ile rujunuzu sürmek için bir aynaya bile ihtiyacınız olmayacak. 

Clinique, Jenna For İstanbul koleksiyonu ile de ilk kez bir şehre özel koleksiyon hazırlamış oldu. `Zamansız Şehir` İstanbul`dan ilham alınarak biz Türk kadınlarına pratik, kullanışlı ve renkli bir koleksiyon yaratan Jenna`nın Jenna for İstanbul koleksiyonunu yakından incelemek için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI