Ana SayfaAnne ve ÇocukÇocukların Sağlıklı Gelişimi İçin Doğa ve Bilim Bir Araya Geldi

Çocukların Sağlıklı Gelişimi İçin Doğa ve Bilim Bir Araya Geldi

Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişiminde sağlıklı beslenme ve onun önemli bir parçası olan DHA gibi Omega-3 yağ asitleri etkili rol oynuyor. Omega-3 yağ asitlerinin düzenli alınması vücut fonksiyonları, özellikle de görme, beyin ve kalp üzerinde olumlu sonuçlar doğuruyor. Balık ve deniz ürünleri iyi birer omega-3 yağ asidi kaynağı olmasına rağmen çocukların çok da sevmemesi nedeniyle vücut tarafından yeterince alınamıyor. Aynı zamanda bu faydalı yağlar vücut tarafından yeterli seviyede de üretilemiyor.

NUTRIWAY™ Kids Omega-3, tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen yapısı ve sadece doğal kaynaklardan elde edilmiş renklendiriciler içermesiyle ebeveynlerin çocukları için rahatça tercih edeceği bir ürün. NUTRIWAY Kids Omega-3 yumuşak çiğneme tabletleri, çocuklarda kemiklerin gelişimini D vitamini ile destekleyen Omega-3 balık yağı takviye edici gıda ürünü olarak ön plana çıkıyor. Bu yumuşak çiğneme tableti balık tadını ve sonrasında ağızda bıraktığı aromayı mükemmel bir şekilde maskeleyen harika, meyvemsi tadıyla çocukların beğenisini kazanıyor. Özellikle 4 yaş ve üzerindeki çocuklar için önerilen NUTRIWAY Kids ailesinin bu yeni üyesi, jöle dokusuyla çiğnemeyi kolaylaştırıyor ve suyla birlikte alınması gerekmiyor. Bu nedenle çocukların yanı sıra tabletlere alternatif arayan yetişkinler için de güzel bir seçenek sunuyor. 

Sürdürülebilir balık yağı içeren, koruma girişimlerinde bulunarak ve sürdürülebilir ürün ve hizmetlerin belgelendirilmesini sağlayarak okyanusları koruyan oluşum “Friends of the Sea” sertifikalı olan NUTRIWAY™ Kids Omega-3 çocukların kemiklerinin sağlıklı bir şekilde büyümesini lezzetle destekleyen besinler içeriyor.

NUTRIWAY™ Kids Omega-3: 30 yumuşak çiğneme tableti içerir.
Önerilen Kullanım Miktarı: Günde 1 yumuşak çiğneme tableti.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI