Ana SayfaGüzellikCollagen Lift Paris ile Yeni Yılda Yeni Bir Cilt!

Collagen Lift Paris ile Yeni Yılda Yeni Bir Cilt!

Her yeni yılda vücudumuzun kaybettiği ve cilt için hayati önemde olan bu proteini içilebilir kolajenle geri kazanarak içten dışa genç kalmayı sağlamak mümkün. Türkiye’de uzmanların önerdiği tek kolajen markası olan Collagen Lift Paris geliştirdiği 5 farklı ürünle ihtiyaca göre cildinizin gereksinimlerini karşılıyor.

Collagen Lift Paris Luminous Gold; Ciltte anti aging etkisinin yanısıra kırışıklık,elastikiyet kaybı, saç ve tırnak şikayetlerinde de etkili olan Luminous Gold, lekeli, güneş hasarlı, donuk ve solgun görünüme sahip cilt tipleri için de kullanılması oldukça ideal ve her yaş için uygun bir ürün.

Sıvı formuyla yüksek emilime sahip Altın Eğrelti Otu anti aging bir üründe olması gerekenleri içerisinde barındırırken, Kolajen, C Vitamini, Glutatyon, Akdeniz yosunu ve Hyaluronik asit ile cildin pekçok ihtiyacını tamamlamayı hedefliyor.

Collagen Lift Paris Red Carpet; Hyaluronik Asit, Akdeniz Yosunu ve C vitamininden oluşan güçlü kombinasyonuyla kırışıklıkları %50’ye varan oranda azaltıyor ve cilde sağlıklı, parlak bir görünüm sunuyor.

Collagen Lift Paris Klasik Kutu; şeker içermeyen, C Vitamini takviyeli içilebilir likit kolajeniyle, cildin derinliklerine yeterince nüfus etmeyen Tropikal yüz kremlerinin aksine cildi içeriden besleyerek hızlı ve sürekliliği olan bir anti-aging özelliği sunuyor ve yaşın ilerlemesi ile kaybedilen Kolajeni önerilen bir günlük dozuyla geri kazandırııp, kırışıklıkların azalmasına, cildin hidrotansiyonun ve elastikiyetinin artmasına yardımcı oluyor.

Collagen Lift Paris Vitality; Glutatyon, C Vitamini, Çinko ve Kolajen içeriğiyle vücut sisteminin ve cildin bütünlemesine onarımına yardım ediyor. Ayrıca uyku düzenini sağlayan,bağışıklık sistemini güçlendiren, yorgunluğu azaltan, toksinleri temizleyen,cildi yenileyen, vücudu tepeden tırnağa gençleştiren bir antioksidan deposu görevi görüyor.

Collagen Lift Paris Detox, bütünsel sağlık felsefesi ile vücudun en fazla metabolik ve  toksik yükünü taşıyan sistemlere, organlara fayda sağlıyor. Karaciğer, böbrek, bağırsak gibi organları temizleyip, vücudun fonksiyonel işlevlerini görmesini engelleyen toksinlerin ve atıkların vücuttan atılmasına yardımcı oluyor.

Collagen Lift Paris Ürünlerine klinikler ve güzellik merkezlerinden ulaşabilir,  satış noktaları ve ürünlerle ilgili detaylı bilgi almak için www.collagenliftparis.com.tr   web adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI