Ana SayfaYaşamCOSMED ile Cildinizi Kışa Hazırlayın

COSMED ile Cildinizi Kışa Hazırlayın

Bol güneşli yazın ardından soğuğun ve kışın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde cilt de ayrı bir bakım istiyor. Soğuk ve rüzgarlı havanın cildin kurutması nedeniyle nem ihtiyacı da artıyor. COSMED, serum, maske ve jelleriyle hem cildinizi kışa hazırlıyor hem de mevsim boyunca taze ve sağlıklı kalmasını sağlıyor.

Güneşli ve sıcak günleri geride bıraktığımız şu günlerde cildimizi yavaş yavaş kışa hazırlamamız gerekiyor. Hem soğuk havanın etkilerinden kendimizi korumak hem de sağlıklı bir cilt için bu aylarda ekstra bakım şart. COSMED, birbirinden farklı ürünleriyle her türlü cilt problemine çözüm üretiyor.

Nemlendirirken ışıltılı bir görünüm kazanın
Lekeli veya cildinde ton farklılıkları oluşan ciltlerin kullanımına uygun olan Yoğun Aydınlatıcı Serum, cildin aydınlık ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına ve nemlendirilmesine yardımcı oluyor. Serumun içeriğinde bulunan, cilt dokusunu sıkılaştıran ve cildin dengeli bir renk tonuna sahip olmasını sağlayan limon çekirdeği yağı, diğer aktiflerin etkilerini arttırarak, portakal kabuğu görünümünün giderilmesinin ardından daha sıkı bir cilt dokusunun elde edilmesini sağlıyor.
Haftalık bakımınızı matlaştırıcı maskeyle yapın
Yağlı-karma ve aşırı yağlanma sonucu problem yaşayan ciltler ise Matlaştırıcı Soyulabilen Maske ile dengeleniyor. Haftalık kullanıma uygun, gözenek arındırıcı soyulabilen maske, cildin daha mat görünüm kazanmasına yardımcı olup, yağlı ve karma ciltlerin haftalık bakımlarına yönelik geliştirildi.
Makyaj kalıntılarından ve çevresel etmenlerden arının
Karma veya lekeli ciltlerin günlük kullanıma uygun, enzim peeling özellikli temizleyici olan Arındırıcı ve Matlaştırıcı Temizleme Jeli, cildi gün boyu maruz kalınan çevresel etmenlerden ve makyaj kalıntılarından arındırıp taze bir görünüm kazandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI