Ana SayfaDekorasyonCrate and Barrel İle Sofralarınıza Renk Katın

Crate and Barrel İle Sofralarınıza Renk Katın

Yemek takımları sofranızın kahramanı olsun

Sofralarınız için şık ve kullanışlı sofra, bardak ve servis takımları, Amerikan servisleri, peçeteler ve aksesuarlar sunan Crate and Barrel, aileniz ve dostlarınıza detaylarla fark yaratan sofralar sunmanıza yardımcı oluyor.

Sofralarınıza, yalın renklerde bir yemek takımı seçerek tamamlayıcı aksesuarları bu ana tema ve renk üzerinden şekillendirebilirsiniz. İster tek renk, ister farklı takımları karıştırarak kullanabileceğiniz tabaklarla tarzını ortaya koyun! Crate and Barrel’ın sıcak ve doğal renkleriyle sofralara şıklık katan Wilder serisi (yukarıda), 1900`lü yılların Viyana dekorasyon stilinden esintiler taşıyan Stacatto serisi (aşağıda), Portekizli zanaatkârlar tarafından elde yapılan ve modası hiç geçmeyen Savannah serisi, serbest formu ve beyaz, mavi, kırmızı, gri ve yeşil renk alternatifleriyle Marin serisi veya hem kare hem yuvarlak formda sunulan Mercer serisi detaylarda yapacağınız değişiklikler ile her gün farklı bir ağırlama için hem gösterişli hem de şık bir seçim olabilir.

Farklı renkleri birlikte kullanarak sofralara renk katmayı tercih ederseniz, zarif lacivert çizgileriyle hem günlük kullanım hem de davetleriniz için ideal Roulette Blue Band serisi, birbiriyle uyumlu pastel renkleriyle “mix&match” tarzını deneyebileceğiniz Hue serisi veya toprak tonlarıyla kontrast yaratan Graeden serisi size en uygun alternatifler olacak. Renkli ve alışılmadık yemek takımları ile göz doldurmak isteyenler için ise, Asya marketlerinde satılan geleneksel suşi servis tabaklarından esinlenerek tasarlanan Katori serisi ve derin denizleri anımsatan Baltic serisi seçenekler arasında yer alıyor.

Fark yaratan ufak dokunuşlar

Sofra ve servis takımlarını belirledikten sonra, geriye tamamlayıcı aksesuarlar, şıklık katan detaylar ve sofra tekstillerini seçmek kalıyor. Crate and Barrel’ın lila renkteki bahar yapraklarının işlendiği doğal keten Aveline runner’ı, ham dokularda hasır veya içinizi açan renklerdeki Amerikan servisleri, peçeteleri ve farklı formlardaki peçete halkalarıyla sofralarınıza her daim misafir ağırlıyor gibi ilgi ve özen gösterebilirsiniz. Çiçek açan masalar yaratmak için ise, gerçek bir çiçeği andıran el yapımı çiçekli peçete halkalarını unutmayın!

Sunum her şeydir!

Rengarenk sofralarınızı tamamlamak için 3 farklı boydaki şeffaf camıyla lezzetlerinizi kat kat sunmanızı sağlayan Tripoli servis tabağı (aşağıda) veya Cambridge iki katlı servis tabağını tercih edebilir, yemeğin ardından kek, meyve veya peynir sunumlarınız için Baird kapaklı servis veya French Kitchen mermer kapaklı peynir tabağıyla misafirlerinizin dikkatini çekebilirsiniz.

Sofranızın merkezine göz alıcı, büyük bir “imza” parça koymanız, tüm dikkatleri üzerine çekerek sofranızı farklılaştırabilir. Zen esintileri taşıyan Reflection tabak, kumsal taşları, yüzen mumlar veya çiçeklerle birlikte kullanıldığında iç ve dış mekanlarda çarpıcı dekorasyonlara imza atıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI