Ana SayfaYaşamDaha Büyük Ve Daha Parlak Bir Constellation

Daha Büyük Ve Daha Parlak Bir Constellation

Daha büyük kasa boyutu ve renk tutarlılığı isteyen Constellation tutkunları, OMEGA’nın yeni 36 mm’lik koleksiyonuna bayılacak. Üçlü seride, gün ışığı fırça bitişli kadranlara ve uyumlu renklerde parlak deri kayışlara sahip, olağanüstü modeller yer alıyor:

 Bordo PVD kaplamalı kadran ve uyumlu kayış ile sunulan 36 mm paslanmaz çelik model.
 Mavi PVD kaplamalı kadran ve uyumlu kayış ile sunulan paslanmaz çelik ve 18 ayar sarı altın model.
 Kahverengi PVD kaplamalı kadran ve uyumlu kayış ile sunulan paslanmaz çelik ve 18 ayar Sedna™ altın model.

Üç modelde de bulunan baş döndürücü bir özellik, toplam 0,92 karat değerinde 38 pırlantayla çevrelenen bezel. Özel olarak parlatılan pırlantalar, olağanüstü parlaklık sağlıyor ve ışık oyunlarını pekiştiriyor. Gün ışığı fırça bitişli güzel kadranlarda saat 6 pozisyonunda tarih penceresi ve 0,19 karatlık pırlanta bulunuyor. Böylece saatlerde toplam 1,11 karat pırlanta kullanılmış oluyor.

Yeni serideki her bir saatte OMEGA logosu, Constellation yıldızı ve indeksler modele göre değişecek şekilde 18 ayar beyaz altın, 18 ayar sarı altın veya 18 ayar Sedna™ altından yapılarak tüm dolgulu öğelerin kasa malzemesinin rengine uyması sağlanıyor. Saatlere güç sağlayan unsur olan OMEGA’nın Co-Axial Master Chronometer Calibre 8800 mekanizması, çizilmeye karşı dayanıklı safir camın arkasından görülebiliyor. Saatler ve mekanizmaları, Master Chronometer sertifikasını kazanmak için sektörün İsviçre Federal Ölçüm Enstitüsü (METAS) tarafından belirlenen en zorlu testlerinden geçmek zorunda.

OMEGA Constellation’ın çarpıcı ve dayanıklı tasarımı, yarım ay şekilli ünlü fasetleri, kasa üzerindeki “pençeleri” ve “mono rang” kordonuyla öne çıkıyor. Deri kayışın eklenmesiyle alışılmışın dışına çıkılsa da, sağlanan etki çarpıcı. İkonik saatin tasarım özünden ödün verilmiyor. Daha büyük, daha parlak ve olağanüstü güzellikte. OMEGA’nın kayış ve kadranları uyum içindeki yeni 36 mm modelleri ile Constellation’ın hayran kitlesi daha da kalabalıklaşıyor.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI