Ana SayfaGüzellikDaha Dolgun Dudakların Sırrı

Daha Dolgun Dudakların Sırrı

El kreminizi saçınıza, allığınızı göz kapaklarınıza sürmek gibi güzellik hilelerinize bir yenisini eklemeye hazır olun. Ünlülerin makyaj artist ekibi Charlotte Tilbury’den yetenekli Kate Synnott, daha dolgun dudakların sırrını açıkladı!

“Dudaklarınızı nemlendirmek için göz kreminizi dudak çeperinize sürün; çünkü dudaklarınızın çevresi ince bir deri yapısına sahiptir. Eğer bir krem gözünüz için iyiyse, onu dudaklarınızı ve dudaklarınızın kenarlarını nemlendirmek için de kullanabilirsiniz.”

Yatmadan önce göz kreminizi dudaklarınıza sürün ve onu bir maske gibi bırakın. Üzerine başka herhangi bir şey uygulamayın.

Synnott bu güzellik hilesini ünlü müşterileri ve gelinler için uyguladığını söylüyor. “Dudaklarınıza ruj sürmeden önce, geceden göz kremi sürün. Eğer rujdan önce dudak parlatıcı sürüyorsanız bu rujun üzerinden kaymasına neden olacaktır. Önerdiğim uygulama bunun olmasını önlüyor.”

“Dudaklarınızı nemlendirmek için hiyalüronik asit en iyisidir ve bu bileşen göz kremlerinde bulunur. Cilde nemlendirerek tutunur ve olandan 1000 kat daha fazla nem sağlar. Dudaklarınızın ihtiyacı olan tüm nemi bir gecede sağlayabilirsiniz.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI