Ana SayfaYaşamDaha Temiz Bir Gezegen İçin Samsonite Magnum Eco

Daha Temiz Bir Gezegen İçin Samsonite Magnum Eco

Samsonite Dünya Gününü yeni Magnum Eco koleksiyonu ile kutluyor. Samsonite çevreye karşı edindiği sorumluluğunu dünyanın en sürdürülebilir çantasını ve valizini tasarlayarak bir kez daha gözler önüne seriyor.
 
Yoğurt kutuları, plastik şişe gibi geri dönüştürülmüş materyellerden üretilen Magnum Eco koleksiyonu valiz sektöründe çığır açıcı niteliğe sahip.

Samsonite tüm beklentilerinizi karşılıyor
Tüm dünyada aynı anda piyasaya sürülen Magnum Eco koleksiyonu Samsonite’dan bekleyeceğiniz tüm özelliklere sahip. Ayrıca isminden de anlaşılabileceği gibi çevreye dost materyellerden yapıldı.
 
Avrupa’da üretilen Magnum Eco geri dönüştürülmüş plastik atıklardan üretildi. Bu yeni koleksiyon yıllar süren araştırma ve ürün geliştirme çalışmalarının bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Quality Circular Polymers, SUEZ ve LyondellBasell isimli kuruluşlarla da iş birliği yapan Samsonite çevreye dost koleksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor.

 
Samsonite’ın Sürdürebilirlik Direktörü Christine Riley Miller ise sektörde bir ilk olan bu inovasyonu şu şekilde yorumluyor; “Sürekli olarak çevreye olan etkimizi nasıl azaltabiliriz diye araştırmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu anlamda ürünlerimizi yenilemeyi ve plastik atıkları azaltmayı bir ilke edindik”.

Daha temiz bir dünya
Magnum Eco Samsonite’ın geri dönüştürülmüş plastikten üretilen ve globalde aynı anda piyasaya sürülen ilk valiz koleksiyonu. Plastik atıklara ikinci bir hayat sunan Samsonite Recyclex® isimli materyal teknolojisi sayesinde yeni materyal kullanımını en aza indirgiyor. Valiz kapakları geri dönüştürülmüş prolipropilen (PP)* ile tasarlanırken iç kumaşları da geri dönüştürülmüş PET şişelerden üretildi. Örneğin büyük boy bir valizde 484 yoğurt kabı ve 14 plastik şişe kullanıldı.

Dayanıklılık ve Kalite bir arada. Yüksek kalite ürünleri ile her zaman dikkat çeken Samsonite, seyahat edenlere her zaman uzun ömürlü valizler ve çantalar sunuyor.

Hafiflik ve Güç dengesi. Magnum Eco koleksiyonu sadece çevreye dost materyellerden üretilmesi ile öne çıkmıyor. Aynı zamanda inanılmaz derecede hafif ve darbelere dayanıklılığı ile de dikkat çekiyor. Tüm güç testlerinden başarı ile geçen Magnum Eco valizleri aynı zamanda hafiflilikleri ile de seyahat edenlere rahatlık ve konfor vermeyi hedefliyor.

Güvenlik vaadi. 3 noktalı kilit sistemi sayesinde eşyalarınız güvende olacak ve size de huzurlu bir seyahat etmek düşecek.

Tarz ve estetik görünüm. Magnum Eco koleksiyonu 4 farklı boyda ve 5 farklı renkte sunuluyor. Tercih ettiğiniz rengi ihtiyacınız olan boy ile birlikte seçebilir ve aynı zamanda çevreye dost bir valiz ile seyahat etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Sorumluluk sahibi bir seyahat. Samsonite’ın ‘Our Responsible Journey’ mottosu, sadece dayanıklı ürünler tasarlamanın dışında gezegene olan olumsuz etkilerimizi azaltmanın da sorumluluğunu taşıdığının bir göstergesi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI