Ana SayfaYaşamDan Brown`un yeni kitabı Cehennem satışta

Dan Brown`un yeni kitabı Cehennem satışta

Dan Brown, yine yeni bir macerayla karşımızda, hikayenin kahramanı ise her zaman olduğu gibi Harward Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon. İlk baskısı 4 milyon kopyayla satışa sunulacak olan romanda Brown, dünya edebiyatın kültlerinden olan Dante`nin Cehennem adlı eserinden esinleniyor. Brown "Öğrenciyken Dante`nin Cehennem`ini okumuştum, ama kısa süre önce Floransa`da araştırmalar yaparken Dante`nin bu eserinin modern dünyada hâlâ etkisini sürdürdüğünü fark etti, bu romanımla okuyucularımı, şifreler, semboller, gizli geçitlerden oluşan bambaşka bir dünyada yolculuğa çıkartacağım." 

Eleştirmenler, Brown`ın ‘Cehennem’inde Robert Langdon`u heyecanla izlerken, Avrupa`nın derinliklerine doğru çıkacağımız esrarengiz yolculukta Dante`nin ölümsüz eserinin gerçekten korkutucu ve büyüleyici ayrıntılarına tanık olacağımız görüşünde. 

Kitapta Türk okuyucuları büyük bir sürpriz de bekliyor, Floransa’da başlayan, Sienna’da devam eden hikayenin düğümü İstanbul/ Ayasofya’da çözülüyor. 

2003 yılında yayınladığı Da Vinci Şifresi ile 54 hafta boyunca New York Times`ın en çok satan kitaplar listesinde zirvede kaldı. 51 dile çevrilen kitap, 81 milyon kopya satarak, tüm dünyada en çok okunan 10 kitap listesinde İncil, Harry Potter ve Rüzgâr Gibi Geçti`den sonra 4.sırada bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI