Ana SayfaGüzellikDarphin Melaperfect Leke Serumu ve Fondöten

Darphin Melaperfect Leke Serumu ve Fondöten

Yazın keyfini lekesiz bir ciltle çıkartmaya ne dersiniz? Hem bronz ve sağlıklı görünen bir cilde ulaşmak hem de güneşlenirken lekelenmekten korkmamak için bu yaz Darphin`in lekelerle savaşan ürünlerini mutlaka deneyin.

Melaperfect Leke Serumu

Bugün tüm kadınlar cilt tipleri ve yaşları fark etmezsizin leke ve istenmeyen pigmentasyon problemi konusunda endişeleniyor. İşte bu endişeyi gidermek için de Melaperfect leke serumu yenilikçi teknolojisiyle, koyu lekeleri ve birikmiş melanin kümelerini küçülterek azaltıyor ve de cilt yüzeyine dağılmalarına yardımcı oluyor. 

Serumun içeriğindeki zerdeçal ve kantaron özü gibi çok güçlü anti-oksidanların kombinasyonu etkili biçimde melanosomlardaki melanin birikimini önlüyor. Trametes özü görünür şekilde pigment kümelerini mikro-partiküllere ayırarak cildin fazla melaninini azaltma yeteneğini arttırıyor. Salisilik asit ise hücre yenilenmesini arttırarak cilt yüzeyindeki pigmentli cilt hücrelerinin yok olmasına yardımcı oluyor.

İpeksi yumuşaklığa sahip emülsiyon yapısı ve limon damlası ferahlığındaki kokusu ile Darphin Melaperfect leke serumu sabah akşam 8 hafta düzenli kullanımın sonunda lekelerin görünümünde %50 oranında gözle görünür azalma vaat ediyor. Satış fiyatı: 225 TL

Melaperfect Fondöten

Serum ile aynı teknolojiyi (Melasystem) kullanan Maleperfect fondöten ise leke ve ton farklılığını anında kapatırken uzun vadede de lekelerde iyileşmeye yardımcı oluyor. 
Fondöten cilde nefes aldırırken aynı anda nemlendirip SPF15 koruma özelliğiyle de cildinizi güneşe karşı koruyor. 

Melaperfect fondöten 8 saat süren kalıcılığı ile de leke problemi yaşayanlar için hem kısa hem de uzun vadede çözüm oluyor. Ivory, Beige ve Honey olarak 3 farklı renk seçeneği bulunan fondötenin satış fiyatı ise 109 TL.      

Yetkili eczanelerde bulabileceğiniz leke serisiyle ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayarak Darphin`in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI