Ana SayfaGüzellikDarphin The Revitalizing Oil

Darphin The Revitalizing Oil

Darphin The Revitalizing Oil for face, body and hair; etkili ve duyusal 3’ü 1 arada yağ mükemmel haz sunmak için içeriğinin %98’ini doğal özlerden alıyor. 

Bu özler, seçkin aroma ile dikkatlice dengelenerek cildi ve saçları huzur, ahenk ve güzellik ile sarar. Ylang-Ylang’ın şehvetli notaları Gül Ağacının  ipeksi ve sakinleştirici etkisi ile birleşerek duyuları rahatlatıyor.

Peki ama ürün nasıl kullanılıyor ve tam olarak ne işe yarıyor?

– Yüz

UV ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı çok hassas olan cildimizi #nemlendirir ve korur. Bu özlerin birleşiminden oluşan formül anında emilir ve yeterli nemi sağlamak için #cilt bariyerini güçlendirir. Beslenen cilt doğal bir aydınlık kazanır ve ipeksi bir dokuya kavuşur.

The Revitalizing Oil`i avuç içinizde birkaç saniye ısıtın ve cildinize uygulamadan önce aromasını derin derin içinize çekin.

– Vücut

Vücut derimiz kuruluğa daha yatkındır. The Revitalizing Oil hidrolipid dengesini geri kazandırarak ciltteki yağ kaybını telafi eder. Gece veya gündüz, banyodan sonra vücudunuza uygulamadan önce, avucunuza birkaç damla damlatın ve hem vücudunuzu hem de zihninize etki edecek bir deneyim yaşayın. 

Bu müthiş hisleri arttırmak ve daha yumuşak bir cilt ortaya çıkarmak için, omuz, boyun, bacak ve kol bölgesine de uygulayın.

– Saç

Yüzümüz gibi saçımız da her gün dış etkenlere maruz kalır, donuk bir görünüm alır ve hassaslaşır. Yağsız formülü ile, The Revitalizing Oil nemli saça uygulanabilir. Saç kırıklarını önlemek için birkaç damla yeterli. Saç günden güne ipeksi bir dokuya kavuşur, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanır. 

Yetkili eczanelerde bulabileceğiniz, tüm cilt tipleri için uygun olan The Revitalizing Oil`in tavsiye edilen satış fiyatı 107 TL. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI