Ana SayfaMagazinDavid Beckham: "Harry ile Gurur Duyuyorum"

David Beckham: “Harry ile Gurur Duyuyorum”

Prens Harry ve Meghan Markle’ın kraliyet yaşamından uzaklaşma kararlarının destekleyici isimlerinden biri de David Beckham.

David Beckham ve Prens Harry’nin dostlukları çok eskiye dayanıyor. David Beckham, Prens Harry ile gurur duyduğunu belirterek ailesiyle olan mutluluğunu her şeyden üstün tutmasının arkasında olduğunu belirtti.

Beckham yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Harry ile Kanada’ya taşınmaları hakkında konuşmadım. Arkadaşça bir diyaloğumuz var ve bu benim için en önemli şey. Harry baba olmayı çok sevdi ve sürekli bununla ilgili konuşuyoruz. Ebeveyn olduğunuzda sizin için her şeyi değişir. Onun her zaman mutlu olması gerekiyor.

Beckham’a göre, Prens Harry baba olduktan sonra çok olgunlaştı ve değişti. David Beckham açıklamalarını şu  cümlelerle sürdürdü:Onu seviyoruz ve o gerçekten inanılmaz bir insan. Son dönemde Harry’nin bir birey olarak olgunlaştığını görüyorum. Her baba çocuklarına sevgi göstermek ister, onda da bu var. Her babanın olmak istediği kişi haline geldiğini gördüğüm için gururluyum.” 

Meghan Markle ve Prens Harry’nin düğününe katılan ünlü isimler arasında David- Victoria Beckham çifti de vardı.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI