Ana SayfaYaşamDigital Analytics Summit Boğaziçi Üniversite`sinde

Digital Analytics Summit Boğaziçi Üniversite`sinde

Boğaziçi Üniversitesi’nin ev sahipliği yapacağı Digital Analytics Summit’te profesörler, pazarlama yöneticileri, danışmanlar ve analistler bir araya gelecek. Dünyanın en iyi pazarlama profesörlerinden Dr. V. Kumar’ın da konuşmacılar arasında olduğu Digital Analytics Summit 10 Ekim’de gerçekleştirilecek 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Ayşegül Toker’in koordinatörlüğünde Boğaziçi Üniversitesi, 10 Ekim’de Digital Analytics Summit’e ev sahipliği yapacak. Zirve kapsamında Philip Kotler, Paul Green, Jerry Zaltman, Jagdish Sheth gibi dünyaca ünlü pazarlamacılar ile birlikte American Marketing Association tarafından `Pazarlama Efsanesi` olarak seçilen Dr. V. Kumar ağırlanacak.

Dijital pazarlamada ölçümlemenin öneminin tartışılacağı, yeni nesil ölçümleme araçlarının paylaşılacağı Digital Analytics Summit’in diğer konuşmacıları arasında Crimson Hexagon Avrupa Direktörü Luke Moore, Özyeğin Üniversitesi’nden Prof. Koen Pauwels, Nielsen Genel Müdürü Erdem Tolon, Gemius ülke müdürü İdil Kesten ve eBrandValue kurucusu Doç. Dr. Tolga Akçura bulunuyor.

Dijital pazarlamada ölçümlemenin masaya yatırılacağı Digital Analytics Summit`e kayıt olmak için burayı tıklayın. Eylül için olan özel fiyatları kaçırmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI