Ana SayfaModaDior'un Yeni Yüzü Anya Taylor - Joy!

Dior’un Yeni Yüzü Anya Taylor – Joy!

Robert Eggers’ın yazıp yönettiği “The Witch” filmiyle ismini duyuran Anya, Netflix’in eleştirmenlerin övgüyle söz ettiği mini dizisi “Queen’s Gambit” ile tüm dünyada hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaştı. Beth Harmon karakterini canlandırdığı performansı ile Emmy’ye aday gösterilmesine ek olarak Altın Küre, Critic’s Choice ve SAG (Ekran Oyuncuları Derneği) ödüllerinin sahibi oldu.

Anya Taylor-Joy’un yakın zamanda izleyiciyle buluşacak projeleri arasında Edgar Wright’ın psikolojik gerilim filmi “Last Night in Soho”,  Robert Eggers’ın yönettiği “The Northman” ve David O. Russell’ın New Regency prodüksiyonuyla çekilen yeni filmi yer alıyor. 

Anya, Ralph Fiennes ile rol alacağı ve bir Searchlight Pictures prodüksiyonu olan “The Menu” filminin çekimlerine başlamasının ardından çalışmalarını bol Oscar’lı George Miller yapımı “Mad Max: Fury Road”un devam filmi olarak çekilecek “Furiosa”daki başrolü için sürdürecek.

Anya Taylor-Joy’un zengin filmografisinde kendisine Altın Küre kazandıran, Autumn de Wilde imzalı “Emma” ile yönetmenlik koltuğunda M. Night Shyamalan’ın oturduğu “Split” ve “Glass” gibi filmler yer alıyor. Aktris son olarak Saturday Night Live’ın sezon finalini sunmuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI