Ana SayfaSağlıkDiş beyazlatma Bleaching yöntemi

Diş beyazlatma Bleaching yöntemi

Bronz bir tenin vazgeçilmezi olan bembeyaz dişlerin hayalini kuran pek çok kadın, soluğu diş hekimlerinin yanında alıyor. Dişlerdeki renk değişimlerine yönelik çözümler sunarak, kadınların öz güvenlerini tazeleyen diş beyazlatma yöntemi, kolay uygulanabilmesi ve başarılı sonuçlar vermesi gibi nedenlerle tercih ediliyor. Kahve ve çayın yanı sıra; boyalı ve katkı maddeli yiyeceklerin doğrudan sebep olduğu dişlerdeki renk değişimleri, diş beyazlatma uygulaması sayesinde sorun olmaktan çıkıyor. 

Diş beyazlatmada lazer uygulamasıyla beyazlatılan dişler, kişinin diş bakımına özen göstermesi halinde uzun süreli bir kullanıma imkan veriyor. Su veya özel bir jel kullanılarak 45 dakika boyunca lazer ışığıyla uygulanan beyazlama işlemi dişlerdeki gözenekleri temizliyor. Bu uygulamada diş etlerinin ve ağız içi dokusunun, özel koruyucular kullanılarak hasar almaması sağlanıyor. Beyazlatma oranı, kişinin diş renginin durumuna bağlı olarak belirleniyor. 
Dişlerinizi güzelleştirirken sağlığınızdan olmayın
Diş beyazlatmak için profesyonel yardım almayarak, piyasada satılan bazı beyazlatıcı malzemeleri kullanmak, dişleri güzelleştirmek isterken diş sağlığının bozulmasına neden olabiliyor. Diş beyazlatma işlemi için doktor kontrolü dışında, marketten veya internetten edinilen beyazlatma malzemelerinin kullanılmasının diş sağlığı için büyük risk oluşturduğunu belirten Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Çağdaş Kışlaoğlu Diş beyazlatmanın, bu konuda deneyimli ve uzman kişilerce uygulanması gerektiğinin altını çiziyor. 
Uzman bir hekimin uygulayacağı beyazlatma işleminin kullanım süresi, büyük ölçüde uygulamayı yaptıran kişilerin diş bakımlarına gösterdikleri özenle doğru orantılıdır. Çay, kahve, çikolatanın yanı sıra; ketçap, salça gibi boyalı yiyecekler ve asitli içeceklerin tüketimi mümkün olduğunca azaltılarak beyazlatılan dişlerin yeniden renk değiştirmesine engel olunabilir. Ayrıca, diş hekimine danışarak kullanılabilecek beyazlatıcı etkili diş macunu desteğiyle de dişlerin rengini uzun süre korumak mümkün.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI