Ana SayfaYaşamDj Kiwiboy ile Happy Hour

Dj Kiwiboy ile Happy Hour

Çeşme’nin en keyifli ve vazgeçilmez plajlarından Fly – Inn, Bej Karaköy ve Hora by Bej’den sonra rotasını Çeşme’ye çeviren Bej ile bu yaz büyük ses getiriyor! Bej, berrak denizi, keyifli kumsalı, eşsiz lezzetleri kadar akşamüstü düzenlenen “Happy Hour” partileri ile de ilgi görüyor. Benzersiz müziklerin, eğlenceli ritimlerin eşlik ettiği, ünlü DJ’lerin ağırlandığı “happy hour” partilerinin bu Cumartesi günü konuğu; “DJ Kiwiboy…”

4 Temmuz’da Bej setinin başına geçecek olan DJ Kiwiboy, eğlence dünyasına yön veren hareketli ve yüksek ritimli müzikleri ile tatilcilere unutulmaz bir gün yaşatacak! 
Fly – Inn’de Bej’in yıllardır konuşulan margaritalarının ve eşsiz kokteyllerinin tadını, denize hakim barda, DJ Kiwiboy ile ritmi yükselen müziklerin eşliğinde çıkaracak, unutulmaz bir hafta sonu yaşayacaksınız!
Siz de bu partide yer alarak benzersiz bir eğlence, unutulmaz bir gün yaşamak istiyorsanız, başka hiçbir yere söz vermeyin ve 4 Temmuz Bej Happy Hour with DJ Kiwiboy etkinliğini şimdiden ajandanıza not edin!
Tarih: 4 Temmuz 2015 Cumartesi
Saat: 17.00
Giriş Ücreti: 50.-TL (Bej’de Rezervasyon Yaptıranlara Giriş Ücretsiz)
Rezervasyon; 0530 723 32 22
Adres: Fly – Inn Beach Pamukovası Mevkii, Altınkum – Çeşme

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI