Ana SayfaGüzellikDoğa Dostu Süper Kahramanlar: Katı Şampuanlar

Doğa Dostu Süper Kahramanlar: Katı Şampuanlar

Saç bakım kozmetiğinin en yeni trendi kuşkusuz katı şampuanlar. Vücuda ve çevreye zarar vermeyen katı şampuanlar, küresel olarak büyüyen “yavaş güzellik” hareketinin de öncü ürünü. L’Occitane, tamamen doğal yeni Solid Katı Şampuanı ile “Saçlarınız doğa ile bütünleşsin, çiçek açsın” diyor.L’Occitane, beş farklı esansiyel yağ içeren Solid Katı Şampuanı el işçiliği ile üretiliyor. Yani bileşiminde uçucu yağlar, bal, otlar, meyveler ve diğer doğal ve biyolojik olarak parçalanabilen özler kullanılıyor. Bu da onu sağlığınızı, saçınızı ve tüm çevrenin ve dünya sakinlerinin refahını koruyan bir seçim haline getiriyor.

Çiçek Açan Saçlar…
Güzel saçlara sahip olmak aynı zamanda çevreyi önemsemek arasında hiç karar verdiniz mi? İşte bu nedenle L’Occitane, hem saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı sağlayacak, hem de doğaya saygılı saç bakım ürünlerine ilave olarak doğayla tamamen bütünleşen bir ürün serisi çıkarmaya karar verdi. 5 esansiyel yağ içeriği ile aromakoloji saç bakım ürünleriyle çiçek açan saçlara sahip olun…

Aromakoloji Nedir?
L’Occitane, doğanın her şeyin en iyisini bildiğine inanıyor. Ve herhangi bir çözüme ihtiyaç duyulduğunda doğaya bakıyor, onun gücüne inanıyor. Konu saçlar olunca da onlarca yıllık botanik uzmanlığı sayesinde etkinliği kanıtlanmış, her biri farklı 5 esansiyel yağ içeren saç bakım serilerini yarattı.Her bir saç bakım serisi, 5 farklı esansiyel yağ ve 2 bitki bazlı aktif içeriyor. Herhangi bir kimyasal, silikon ya da sülfat içermiyor. Ambalajları yüzde 100 geri dönüştürülmüş kağıttan üretiliyor. Yani sadece saçınıza iyi bakmakla kalmıyor, gezegenimizi de tavizsiz düşünüyorlar.

Katı şampuan nasıl kullanılır?
Saç derisini iyice ıslatın, katı şampuanı alındaki saçlardan, enseye kadar başınızın üzerinde sevgiyle gezdirin. Sonra da durulayın…

Yavaş güzelliğe dair
Yavaş güzellik bir güzellik ürünü satın almak için daha fazla zaman ayırmakla ve sonuçlarına karşı daha sabırlı olmakla ilgili. Başka bir deyişle işin özü, “Bir gecede mucizeler beklemeyin ama düzenli kullanımla 20’li yaşlarınızın sağlığına geri dönün…”Son birkaç yılın odak noktası temiz güzellik olsa da, “yavaş güzellik” hareketi güzelliği “daha az dağınık, daha sakin” hale getiriyor.  Yavaşlamanın ve dikkatli olmanın felsefesi, ister cilt bakımı yapıyor olun, ister düşünceli bir şekilde bir fincan çay yudumluyor olun, tamamen anda olmak ve kendinizi şımartmak için zaman ayırmakla ilgili. Vücudunuz gevşediğinde bunun sonuçlarını cildinizde de görebilirsiniz. Ve yavaş güzellik, kesinlikle sizi iyi hissettiren ritüeller oluşturmakla ilgili.

Hangi saç tipi hangi şampuanı kullanmalı?

L’Occitane katı şampuan ve Aromachology serisi ürünleri yüzde 98 oranında doğada biyolojik olatak parçalanabilir olmasından dolayı “temiz” etiketini fazlasıyla hak ediyor. 5 Esansiyel yağ içerikli Aromakoloji serimizde, bitki seçimlerimizin gücüyle saçlarınız güzel görünümü ile size teşekkür edecek.

Saçlarınız zarar görmüş, aşırı kıvırcık ya da kırıksa;
“Intensive Repair” uzman serisi ile saçlarınıza rahatlamış hissi vererek onarıcı bakım sağlayabilirsiniz. Intense Repair seris Anti-Frizz serum ile saçınızı aşırı ısıdan koruyarak, yumuşacık ve ipeksi tıutmak için bakım sunar.

Saçlarınız Çok mu Kuru?
Saçlarınıza rahatlık ve koruma hissi sağlayacak olan “Aromachology Nourishing” serisini denemelisiniz.

Yağlı Saçlar
Arındırıcı ve ferahlatıcı etkiye ne dersiniz? “Purifying Freshness” uzman serisi saçınıza tazelik ve canlılık getirir. Saçlardaki sebum fazlasını dengeler.

Kırılgan ve İnce Telli Saçlar
“Volume & Strength”  serisi tam sizlik! Saçınıza canlılık ve güç sağlamak için, saçlarınıza hacim kazandırmak için Volume & Strength serisini deneyin. Daha fazla hacim için “Volume & Strength” şampuan ve saç kremine ilave  “Volume & Strength”  saç derisi serumu kullanın.

Ve Gentle & Balance, Doğuştan Şanslılar..
Gentle & Balance ürünleri, günlük kullanımı ile saç derinizi ve saçınızı olması gerektiği gibi mutlu ve sağlıklı tutacaktır.

Ambalaj..Saç bakım ürünlerimizdeki botanik etkinliği kanıtladık, peki ambalajlarda neler var? Tüm şişeler, geri dönüştürülmüş plastikten yapılmıştır ve şişelerin tamamı geri dönüştürülebilir, hatta kapaklar bile! Dahası pek çoğu şampuan ve saç kremi ürünümüzün Refill ambalajı  bulunuyor , bu da yüzde 85 plastik tasarrufu anlamına geliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI