Ana SayfaModaDolap Detoksu

Dolap Detoksu

Stil sahibi olmanın püf noktalarını sizler için yazdık:
Moda, bizim dışımızdaki birilerinin bizim nasıl giyineceğimize karar vermeleridir. Bu kararda en önemli faktör insanların ilgisini çekecek değişik tasarımları, çizgi ve renkleri yakalamaktır. Moda’nın başlıca amacı da insanlara değişik giyim tarzları sunarak tüketime sevk etmektir. Tabiki herkes her zaman modaya uymak zorunda değil. Bu çok hızlı değişen , yorucu bir süreç. Ama herkes stil sahibi olabilir. Bu tamamen insanın kendini tanımasından geçiyor. Vucüdunu,hatlarını tanıması bir insanın tarz sahibi olmasını çok daha kolaylaştırır. Yves Saint Laurent`nin de dediği gibi" Moda geçicidir kalıcı olan stildir ”…
Stil sahibi bir kadının, mutlaka dolabında olması gereken parçalardan bahsetmek istiyorum..
-Mini siyah elbise 
– Beyaz gömlek 
– Trençkot 
– Jean 
– Kalem etek
– Basic tişörtler
– Babet 
– Bir çift stiletto 
– Kaliteli bir çanta 
Mini siyah bir elbise spontene gelişen programların  adeta bir kurtarıcısıdır.Şık bir fular ile renklendirilebilir..
Beyaz gömlek hem gündüz hem gece için farklı kombinlerle uygulanabilir.Sade bir şıklık isteyenlerin en önemli parçasıdır..
Her sonbahar kış modası gibi trençkotlar bu sene yine zirvede.Özellikle camel renklerinden mutlaka edinmenizi tavsiye ederim..
Jeanler,  kendimizi en rahat hissettiğimiz parçalardan bir tanesidir.Eğer vücut şeklimiz uygunsa koyu renk ve dar parçalardan bir tane mutlaka edinilmeli..
Şüphesiz kalem etekler bir kadını çok zarif gösterir.Ama yanlış giyilirse kötü görünümlere yol açabilir.Bel kısmı ince olanların ve boyu çok kısa olmayan bayanlar tercih etmelidir.
Basic tişörtler günlük yaşantıda rahatlığı ve şıklığı ile göz önündedir. Dolabınızda bolca bulunmasını tavsiye ederim..
Son senelerin gözdesi stilettolar , kadınları tek çırpıda seksi ve şık gösterdiği gibi dar paça jeanler ve kalem etekler de en yakın arkadaşlarıdır..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI