Ana SayfaGündemDolores O'Riordan Hayatını Kaybetti

Dolores O’Riordan Hayatını Kaybetti

“Zombie” isimli parçayla 90’lı yıllara damgasını vuran The Cranberries grubunun solisti Dolores O’Riordan’ın 46 yaşında, İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunduğu esnada aniden hayatını kaybettiği belirtildi.
 
O’Riordan’ın yayıncısı, müzisyen veThe Cranberries’ten ekip arkadaşlarının kısa bir sürekliğine yeni albüm kayıt çalışmaları için Londra’da olduğunu belirterek, O’Riordan’ın ailesinin şu anda “yıkılmış” bir durumda olduğunu ve bu zor zamanda özel yaşamlarına saygı duyulmasını istediklerini söyledi.
 
İrlandalı rock yıldızı son dönemde D.A.R.K. isimli rock grubuyla da birlikte çalıştığı ve O’Riordan’ın cansız bedeninin Londra’daki otel odasında bulunduğu ifade edildi. O’Riordan’ın ölüm sebebi hakkında bir açıklama yapılmazken incelemelerin devam ettiği açıklandı.
 
The Cranberries son albümünü 2017 yılının başında çıkarmış, fakat ABD ve Avrupa turnelerini O2Rioardan’ın olumsuz sağlık koşulları nedeniyle iptal etmişti. Grup yaptığı açıklamada , O’Riordan’ın ‘devam eden sırt probleminden’ dolayı acı çektiğini ve doktorların ona yaklaşan konserlerini iptal etmesini tavsiye ettiğini bildirmişti. O’Riordan ise geçen yıl 2015 yılında kendisine bipolar bozukluk tanısı konulduğunu ve kariyeri boyunca depresyonla mücadele ettiğini asöylemişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI