Ana SayfaGüzellikDreamTone ile mükemmel cilt tonuna makyajsız kavuşun

DreamTone ile mükemmel cilt tonuna makyajsız kavuşun

Yaz aylarında bronzlaşmak uğruna güneşin zararlı ışınlarından oldukça zarar gördük. Cildimizdeki koyu lekeler, kızarıklıklar arttı. Şimdi bir de üzerine şehrin kirli havası ve yoğun iş temposu bindikçe yerleşen cilt tonu eşitsizlikleri tatil sonrası açılmaya başlayan cilt tonumuzla daha da rahatsız eder oldu. İşte sizi tüm bu sorunlarınızı ortadan kaldıracak bir ürünle tanıştırmak istiyoruz. Lancôme`un en yeni ürünü DreamTone cilt tipinize göre cilt tonu eşitsizlikleriyle savaşıp, renk düzensizliğinizi ortadan kaldırıyor. Diğer bir değişle makyajsız da hayalinizdeki cilde ulaşmanızı sağlıyor. 

Lancôme Araştırma Laboratuvarları DreamTone`u ortaya çıkarmadan önce cildin pigmentasyon süreci ile ilgili son derece önemli bir keşfe imza attı. Dünya çapında farklı cilt tonları üzerinde yaptığı çalışmalar ve renk düzensizliklerini sınıflandırdığı (cilt tonuna bağlı ve cilt tonuna bağlı olmayan renk düzensizlikleri) klinik araştırmalar sonrasında, ilk defa 3 farklı pigmentasyon profilini belirleyen yepyeni bir tipolojiyi ortaya koydu. 

  1. Pigmentasyon Profili 1: Genellikle kırmızı lekelerin görüldüğü açık renkli ciltler
  2. Pigmentasyon Profili 2: Genellikle sararmış ve mat cilt renginin görüldüğü orta tondaki ciltler.
  3. Pigmentasyon Profili 3: Genellikle siyah leke probleminin görüldüğü koyu renkli cilt tonları

Bu araştırmaların sonucuna göre ilerleyen Lancôme, Triple Action (Üçlü Etki) teknolojisiyle kişiye özel tasarlanmış 3 farklı formülle sizin cildinizin ihtiyacına göre olan çözümü sunuyor. İşte Lancôme DreamTone`un bu 3 farklı ürünü tam da o cilt tonunun sorunuyla mücadele ediyor. Açık cilt tonuna sahip kişilerde DreamTone 1 bölgesel kızarıklıkları, kırmızı lekeleri ve vasküler işlev bozukluklarını hedeflerken, orta tonlardaki cilde sahip olanlarda DreamTone 2 solgun ve sararmış cilt tonu ile mücadele ediyor. Koyu renkli cilt tonların da ise DreamTone 3 koyu lekeleri ortadan kaldırmaya yönelik çalışıyor. 

Tüm bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen DreamTone`u yüzünüze sürdüğünüz anda ise formülünde bulunan transparan inci tanecikleri sayesinde cildiniz aydınlık bir görünüm kazanıyor. İpeksi bir yumuşaklık bırakan ultra hafif formulü de cildinize tazelik ve rahatlık hissi veriyor.

Siz de DreamTone ile cilt lekelerinizden arının ve makyajsız doğal güzelliğinizin tadına varın.

Lancôme DreamTone satış fiyatı: 250 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI