Ana SayfaGüzellikDuru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu Tüketici ile Buluştu

Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu Tüketici ile Buluştu

Bitkisel özlerden üretilen ve paraben, silikon, parafin, glüten ve fitalat içermeyen Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu, vegan özelliği ile hassas tüketicilerinin ihtiyaçlarına da cevap veriyor. İçerdiği 10 kat nemlendirici ve tamamen şeffaf görüntüsüyle cildi arındıran ve doğal ışıltısını ortaya çıkaran Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabun gerçek bir banyo keyfi vaad ediyor.

Sakura Çiçeği, Aloe Vera ve Micellar çeşitleri satışa çıkan yeni Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu cildi nazikçe temizliyor ve klasik banyo sabunlarına göre 10 kat fazla nemlendirici içeriyor.

Duru – Alina Boz işbirliğinde hazırlanan yeni reklam filmi ve ’ Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabun Serisi’’ hakkında konuşan Evyap Pazarlama Müdürü Gözde Boncuklu, ‘’Geçtiğimiz yıl Alina Boz ile hayata geçirdiğimiz Duru Hydro Pure Duş Jeli reklam kampanyamız çok beğenildi; Alina Boz’un, enerjisi ile markamız ve “Saf güzelliğin arkasındaki eşsiz dokunuş” mesajımız için en uygun isim olduğunu düşünüyoruz. Kendisi ile hazırladığımız ikinci reklam filmimiz de en az ilki kadar başarılı oldu. Filmin dışında da başarılı reklam kampanyalarına imza atacağımız bir işbirliği olacağına inanıyoruz’’ dedi.

Duru’nun yenilikçi ürünler ile tüketiciye ulaşmaya devam edeceğini belirten Boncuklu, ‘’Evyap, 95 yıllık tecrübesi ile kişisel temizlik ve hijyen kategorisinde lider markalara sahip. Duru da Evyap’ın önde gelen markalarından ve Türkiye’de kişisel temizlik denince akla gelen ilk marka. Biz de Evyap’ın yenilikçi bakış açısı ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürünler geliştirmeye devam ediyoruz. ‘’Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabun Serisi’’ içeriği ve şeffaf görüntüsünün yanı sıra, içermedikleri ve bitkisel formülü ile de ön plana çıkıyor. Duru’nun her ürününün olduğu gibi ‘’Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabun Serisi’’nin de çok sevileceğinden hiç şüphemiz yok’’ dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI