Ana SayfaTeknolojiDynabook’tan Hayat Kolaylaştıracak Akıllı Gözlük dynaEdge DE-100

Dynabook’tan Hayat Kolaylaştıracak Akıllı Gözlük dynaEdge DE-100

Dynabook’un akıllı gözlük çözümü dynaEdge De-100 iş yerlerinin ve çalışanlarının verimliliğini artırmayı amaçlıyor. Intel® Core™ m7 işlemci desteğiyle akıllı gözlüklere bağlanan dynaEdge DE-100, başa takılabilen ekran ve kamera yardımıyla çalışanların hayatlarını kolaylaştırırken, kullanıcıların gerçek zamanlı yardım ve bilgi alarak etkileşimde bulunmalarını sağlıyor. Yüksek kaliteli teknolojik ürünleri kullanıcılarla buluşturan Dynabook, giyilebilir teknoloji kategorisinde de ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

 

İş gücünün verimli şekilde kullanılması amacıyla tasarlanan dynaEdge DE100, çalışanların ihtiyaç duydukları anlarda kritik görev bilgilerini sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kayıt özelliğiyle uzaktaki bir uzman veya uygulama için bilgilerin yayınlanmasını sağlıyor. Her türlü işletme için uygun kullanıma sahip olan dynaEdge DE100, hem sahadaki hem de hareket halindeki çalışanların verimliliğini artırıyor. Pil desteği ve WiFi/Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde taşınabilir olan dynaEdge DE100, her yerde kullanıma uygun olarak karşımıza çıkıyor.

 

AR100 giyilebilir akıllı gözlüğe bağlanan dynaEdge, bir dizi eller-serbest görev ve işlem yoluyla çalışanlara aktif şekilde çalışma imkanı sunuyor. “Gördüğümü Paylaş” fonksiyonu, sahadaki teknisyenlerin uzaktaki uzmanlara bağlanmasını sağlıyor. Böylelikle, mevcut iş akışı hiç kesilmeden; ürün güncellemeleri ve eğitim, belge alma, iş akışı talimatları, gerçek zamanlı veri yakalama özelliklerinin hepsi çalışanların hizmetine sunulmuş oluyor. 

 

Hem sahadaki hem de hareket halindeki çalışanların verimliliği artarken, aynı zamanda işletmelerin de hayatları büyük oranda kolaylaşıyor. İş talimatlarına ve diğer görsel ve sesli bilgilere her yerden erişim olanağı sağlanırken, çalışanlara “deneyim gerektirmeyen bilgiler” sunuyor. Nerede olursanız olun alabileceğiniz gerçek zamanlı bir destek sunuyor.

 

Gerçek zamanlı görsel veri yakalama olanağı, uyarıları ve süreç değişikliklerini anında ileterek esneklik, kalite standartlarını sağlanmasına ve performansın analiz edilmesine yardımcı oluyor.

 

Gücünü Windows 10 Professional ile Intel® Core™ CPU’dan alarak, ekran, mikrofon, dokunmatik yüzey, kamera ve hoparlörlerle birlikte kullanılabilen ürün, çalışanların hem yerinde hem de uzaktan iş yapmalarına yardımcı olmak için tasarlanan bir destekli gerçeklik çözümü sunuyor. Windows 10 Professional cihazı olan dynaEdge, şirketlerin altyapısına sorunsuz şekilde entegre olur. Ayrıca, işletmelerin kendi işlemlerine özgü iş akışı yazılımıyla tam da ihtiyaçlara uygun uyarlanabilir bir çözüm sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI