Ana SayfaAstrolojiEkim Ayında Gökyüzünde Bizi Neler Bekliyor ?

Ekim Ayında Gökyüzünde Bizi Neler Bekliyor ?

 9 Ekim’de gökyüzünde Chiron’u da yanına alan bir Koç Dolunayı meydana gelecek. Bu dolunayla duygusal yaralarımızla yüzleşirken, geçmiş konulara da duygusal bir dönüş yapmamız mümkün. Fakat Chiron bize bu süreçte kendimizi nasıl şifalandıracağımızın da ipuçlarını veriyor olacak. Başlatmak istediğimiz bir konu ya da bir iş için girişimci bir tutumla, harekete geçmemize olanak sağlayacak cesareti kendimizde bulacağız.

11 Ekimde Merkür terazi burcuna geçerken, hak hukuk, adalet ve denge arayışı konuları gündemde olacak. Siyasi konular ve konuşmalar artarken, bazı kararsızlıkların da yaşanması söz konusu. Bunun yanı sıra gündemde sanat, moda ve güzellik konuları hakim olabilir. Bunlarla ilgili yenilik ve düzenlemeler yine gündeme gelebilir.

25 Ekim’de gökyüzünde gerçekleşecek ve etkisini 6 aya kadar gözlemleyeceğimiz güneş tutulmasının ana konusu  “değişim ve dönüşüm” adeta “küllerinden yeniden doğmayı” temsil eden enerjide olacak. Enerji kaynakları, üretim konularında beklenmedik değişimler, doğa koşulları, aniden gelişebilecek doğal afetler, savaş temaları, finansal kaynaklarda değişim ve dönüşümü bize hatırlatıyor olacak. Bu sürece adapte olmayı öğrenmemiz için gökyüzü bize 6 ay kadar bir zaman tanıyor olacak. Haritalarımıza göre bir çoğumuz  bu tutulmayı imkanlar doğrultusunda fırsata çevirecek.

30 Ekim’de Mars İkizler burcunda retro hareketine başlıyor. İkizler temalı konularda; eğitim, iletişim, dijital platformlar, pazarlama, ulaşım- ulaştırma, bilgi aktarımı konularında bazı sıkıntı ve aksamalara neden olabilir. Bazı gizli bilgi ve olayların aniden ortaya çıkması ve buna bağlı agresif tutumların gözlemleneceği bir süreç olabilir. Dijital platformlarda güvenlik önlemlerini arttırmamızda fayda olabilir. Dedikodu kaynaklı tartışmalar, yakın çevre ve kardeşlerimizle aramızda oluşabilecek problemlere çok açık bir gökyüzü var. Herkese sakin kalıp, bir taraftan da önemli büyük girişimlerde bulunmamamızın gerektiğini belirtmek isterim.

Duygu Uzuntaş

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI