Ana SayfaGüzellikElektriklenmeyi Önleyen Dyson Flyaway Başlık

Elektriklenmeyi Önleyen Dyson Flyaway Başlık

Elektriklenmeyen ve pürüzsüz saçlar tüm kadınların hayali. Dyson, Supersonic saç kurutma makinesi için tasarladığı ve bugün satışa sunduğu yeni başlığıyla aşırı ısı uygulamadan kadınların pürüzsüz saç hayalini gerçeğe dönüştürüyor.  Yeni Flyaway başlık, ilk olarak Dyson Airwrap saç şekillendirici için tasarlanan Coanda etkisi adı verilen aerodinamik olguyu kullanıyor. Başlık, uzun saçları öne doğru çekip uçuşan saçları iterek elektriklenmenin önüne geçiyor. Böylelikle saçlar kolaylıkla hizalanıyor, yumuşaklığı, doğal parlaklığı artıyor ve kuaförden çıkmış gibi görünüyor.
 
Dyson Saç Bakım Kategorisi Direktörü Emma Sheldon yeni başlığı “Mühendislerimiz, her zaman geleneksel yöntemler üzerinde yeniden düşünmeye yönlendiriliyor. Hava akışına olan ilgimiz, saç stilistlerinin elektriklenmeyi azaltmak için “fırça ve fön makinesi” tekniğini nasıl kullandığını gözlemledikten sonra Coanda’nın potansiyelini zorlamamıza neden oldu. Geleneksel olarak bu teknikte, saç stilisti saça yön vermek için yuvarlak bir fırça kullanarak elektriklenmeyi ve uçuşan saçları ortadan kaldırmak için makineden gelen hava akışını saça yönlendiriyor. Günlük hayatta kullandığımız şekillendiriciler için bu yöntemi mekanikleştirmenin bir yolunu bulmaya çalıştık. Yeni Dyson Flyaway başlık, saçı aşırı ısı hasarına maruz bırakmadan elektriklenmeyi düzeltmek için Coanda efektinden yararlanıyor.” sözleriyle anlatıyor.
 
Dyson mühendisleri dünya çapında 80 kuaför salonunda 420’den fazla saç stilistini gözlemleyerek, 10.000 saatten fazla profesyonel deneyimden elde edilen, 1.14 milyardan fazla saç stili verisi topladı. Stilistlerin uçuşan saçları düzeltebilmek için yuvarlak bir fırça ve fön makinesi kullandıkları gözlemlenirken; aynı kuaför salonu standardını yakalamak isteyen kişisel şekillendiricilerde, sabit plakalı düzleştiricilerde olduğu gibi şekillendirme sonrasında yüksek ısı çözümlerine başvurulduğu görüldü. Bu çözüm, saçı gereksiz şekilde aşırı ısıya maruz bırakarak önlenebilir hasar riskini artırıyor. Hasarlı saçlar daha zayıf ve kırılmaya daha yatkın olduğundan saçta daha fazla elektriklenme olacağı anlamına geliyor.
 
Dyson Global Stil Elçisi Jen Atkin ürün için yorumunda “Sanırım hepimiz saçtaki elektriklenmenin hayal kırıklığı yarattığı konusunda hemfikiriz! Hiçbir şey kuaförde çekilen fön kadar iyi hissettirmez. Can sıkan elektriklenmeyi birtakım tekniklerle kapatmak, bir stilist için temel beceridir. Müşterilerimizin, elektriklenmeyen saçları evde artık kendilerinin de elde edebilmelerini istiyoruz. Dyson’ın en yeni başlığı işte tam olarak bunu yapıyor. Saçta pürüzsüzlük arayanların sadece kuaför salonunda değil, kendi başlarına da mükemmel bir görünüm elde etmelerini sağlıyor.” diyor.
 
 
Farklı saç tipleri için tasarlanmış en hızlı saç kurutma makinesi
 
En hızlı saç kurutma makinesi olan Dyson Supersonic, geleneksel saç kurutma makinesi motorlarından 6 kata kadar daha hızlı, 110.000 devire kadar dönen küçük ama güçlü Dyson dijital motor V9 tarafından destekleniyor.
 
Dyson Supersonic saç kurutma makinesindeki patentli Air Multiplier teknolojisi, ısıya olan bağımlılığı azaltıp yüksek basınçlı ve kontrollü hava akımıyla hızlı kurutma ve şekillendirme yeteneği sunuyor. Ergonomik yapısıyla elde tutarken kullanım kolaylığı  ve denge sağlayan ürün, Akıllı Isı Kontrolü teknolojisiyle aşırı ısı hasarını önleyerek saçın doğal parlaklığını koruyor.
 
Dyson laboratuvarlarında çeşitli saç tiplerinin titizlikle test edilmesinden sonra tasarlanan başlıklar, farklı saçlarda farklı stiller elde edilmesine olanak tanıyor.  Dyson tasarımı başlıklar arasında yeni Flyaway Başlığın yanında Şekillendirici Başlık, Difüzör, Geniş Dişli Tarak ve Hassas Kurutma Başlığı bulunuyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI