Ana SayfaRöportajEleven Markasıyla Sohbet

Eleven Markasıyla Sohbet

Koleksiyonunuzu geliştirmeyi ve yeni parçalar eklemeyi düşünüyor musunuz? Spor için tüm gereken kıyafet ve aksesuarları üretmek istiyor musunuz?
Koleksiyona yeni parçalar eklemek için çalışmalarımız devam ediyor hali hazırda bulunan tasarımları tekrarlamayan yeni dizaynlara yer vermek için zorlu ama bir o kadar da keyifli sürecin içindeyiz. Sporda kullanılabilecek her türlü aksesuarı Eleven markasına eklemek tabiiki amacımız fakat bir süre en iyisini yaptığımıza inandığımız bayanlara özel aktif yaşam kombinleri ile devam edeceğiz. 
Tayt ve büstiyerleriniz dışarıda giyilebilecek kadar şık görünüyor. Yoga gibi çok esneklik gerektiren veya koşu gibi yüksek tempolu sporlar yaparken giyilebilecek kadar rahat mı? Ter emilimi gibi konulara da dikkat ediyor musunuz?
Ürünlerde naylon barındırmayan özel kumaş seçmemizin nedeni tamda bu aslında. Ter emilimi ve koku yapmayan özelliği kumaşlarımızda mevcut. Buna ek olarak her türden spor branşında aktivite sahibine destek ve konfor sağlayacak tasarımları yırtılmaya dayanıklı file pencereler ve esneme ve yırtılmaya dayanıklı özel dikiş ile buluşturuyoruz. 

Marka ilhamını nereden alıyor?
Ürünlerimizi hiç bir sınır gözetmeksizin tasarlayıp tüketicinin beğenisine sunmak en büyük ilhamımız. Sınırlandırılmış, olabildiğine az ve sıradan seçenek sunan ”spor giyim sektörüne’’ inat farklı ve yenilikçi tasarımlar amacımız.

Marka ismi nasıl oluştu?
Markanın kuruluş sürecinde gerekli her adımın atıldığına emin olduğum bir akşam, arkadaşlarım ile bahçede marka adının üzerine sohbet ediyorduk önerilen bir kaç seçenek beni tatmin etmemişti. Sonra gözüm kapı numarama takıldı ve neden olmasın dememe bile gerek kalmadan içime sinen, beni mutlu eden ve Eleven’ın doğduğu şehirden hatıralar barındıracak bir isim olması beni heyecanlandırdı. Ardından hiç düşünmedim diyebilirim. 11 markanın ve bizim uğurlu sayısı oldu artık gözümüz heryerde 11’i arar oldu 🙂 ismin çıkışı ise çok tatlı anılar çağrıştırdığı için keyif veriyor.

  

Günlük hayatımızda da spor kıyafetleri moda oldu. Sizin bu konudaki stil önerileriniz neler?
Artık rahat, üzerine çok fazla zaman ve efor sarfedilmemiş izlenimi veren kombinler revaçta ve bu her yaştan kadına çok yakışan bir görüntü bence.Bunun en güzel örneği ise oversize kazak veya gömlek altına giyilebilecek detayları bulunan bir spor taytı olabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI