Ana SayfaYaşamElidor Miss Turkey 2015 finalistleri tanıtıldı

Elidor Miss Turkey 2015 finalistleri tanıtıldı

Bu yıl da Miss Turkey sponsorluğuyla güzelliği taçlandıran Elidor, tüketicilerine yeni mesajıyla sesleniyor. “Saçlarınla mutluysan hayat senden yana“ diyen Elidor, her zaman genç kızlardan yana olacağına, onların hayallerini gerçekleştirmeleri için daima destek vereceğine dikkat çekiyor. “Senden yanayım” dediği tüketicisi tarafından 5 yıldır üst üste lovemark seçilen Elidor,  genç kızların hayallerini süsleyen kapıları aralamaya Elidor Miss Turkey 2015 ile devam ediyor. 

27 Mayıs’ta Çırağan Sarayı’nda özel bir medya toplantısı düzenleyen Elidor, Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan Elidor Miss Turkey 2015 gecesi için geri sayımın başladığını duyurdu. Çırağan Sarayı’nda Unilever Ev ve Kişisel Bakımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Dinçer, Elidor Miss Turkey Organizasyon Başkanı Can Sandıkçıoğlu ve Elidor Miss Turkey 2014 birincisi Amine Gülşe’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, finale kalan 23 aday ilk kez medya ile buluştu. Toplantıda, Elidor Miss Turkey 2015 gecesine uzanan yolculuğun ve gecenin sürprizleri hakkında detaylar paylaşıldı. 

11 Haziran gecesi gerçekleştirilecek Elidor Miss Turkey 2015’in jürisinde yine çok özel isimler olacak. Ancak bu yılın farklı bir yönü daha var. Çünkü tüm Elidor tüketicileri kendi adaylarını oylama şansına sahip olacak. Bunun için sosyal medyadan çağrıda bulunan Elidor, Twitter kullanıcılarının yarışmanın adaylarına oy verecekleri bir hashtag yayınlıyor. #sendenyanayız hashtagi’yle Elidor tüketicilerinin hangi adaydan yana oldukları soruluyor. Final gecesi boyunca devam edecek paylaşımlar, en fazla oyu alan adayın final gecesi değerlendirmesine “+” puan olarak eklenecek. Yani bu yıl izleyici de jüriye katılmış olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI