Ana SayfaMagazinEllen Page Instagram'dan Trans Birey Olduğunu Duyurdu

Ellen Page Instagram’dan Trans Birey Olduğunu Duyurdu

Juno, Inception, The Umbrella Academy ve X-Men serisi gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Ellen Page; Instagram hesabı üzerinden artık trans erkek olduğunu ve isminin Elliot Page olarak değiştiğini açıkladı.

Samimi bir mektup yazan ve hem değişimi için mutluluğunu hem de dünyadaki trans bireylere karşı tutuma dair korkularını paylaşan Page şu ifadeleri kullandı:
 


“Selam dostlarım. Sizinle trans olduğumu paylaşmak istiyorum. Artık ismim Elliot. Bunu yazdığım için şanslı hissediyorum. Burada olduğum için de. Hayatımda bu noktaya ulaşabildiğim için de öyle…

Sonunda, gerçek halimle olmanın ne kadar olağanüstü hissettirdiğini ifade edemem. Trans olduğum gerçeğini seviyorum. Queer olduğum gerçeğini seviyorum. Bunu yazdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Burada olduğum için.

Bu yolculukta beni destekleyen insanlara karşı çok büyük bir minnettarlık duyuyorum. Öz benliğimin peşinden gidebilmek için nihayet kim olduğumu sevmenin ne kadar olağanüstü hissettirdiğini ifade edemem.

Gerçek şu ki, şu anda son derece mutlu hissetmeme ve ne kadar ayrıcalık taşıdığımı bilmeme rağmen, aynı zamanda korkuyorum. Zarar verilmesinden, nefretten, ‘şakalardan’ ve şiddetten korkuyorum.

Trans olmayı seviyorum. Queer olmayı seviyorum.Her gün taciz, istismar ve şiddet tehdidiyle uğraşan tüm translara: Seni görüyorum, seni seviyorum ve bu dünyayı daha iyi hale getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bunu okuduğunuz için teşekkürler. Tüm sevgimle, Elliot.”

Kanadalı oyuncu Elliot Page, 2014 yılında eşcinsel olduğunu açıklamıştı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI