Ana SayfaGüzellikEn Doğal Kuru Şampuanla Tanışmaya Hazır Mısınız?

En Doğal Kuru Şampuanla Tanışmaya Hazır Mısınız?

Kuru şampuan, günümüzde saçı susuz tazelediği için hareket halindeki insanlar için olmazsa olmaz bir bakım ürünü haline geldi. Şimdi L’Occitane, saçlarının nasıl göründüğüne önem verenler için Purifying Freshness Dry Shampoo Mist’i (Aromakoloji Canladırıcı ve Ferahlatıcı Kuru Şampuan) sunuyor.
 
Nanenin arındırıcı, greyfurtun sıkılaştırma gücü ile
Saçlarda birden fazla görevi yerine getirmek üzere tasarlanan ve yüzde 97 doğal kökenli bileşenlerle formüle edilen, silikon içermeyen ferahlatıcı kuru şampuan, saça ferahlık katmakla kalmıyor, kirlerden arındırarak, hareket ve doku da kazandırıyor.
 
Saçları çok sık yıkamak renginin solmasına neden olurken, Aromakoloji Canladırıcı ve Ferahlatıcı Kuru Şampuan, beş esansiyel yağla (Nane, kekik, üzüm, greyfurt, lavanta ve Sedir) oluşan arındırıcı kokteyli ile saçta kalıntı bırakmadan saça tazelik, temizlik ve parlaklık kazandırıyor.
 
Aromakoloji Canlandırıcı ve Ferahlatıcı Kuru Şampuan, ambalajı yüzde 100 geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir plastikten üretilmiştir. Atık oranını azaltmak için dış kartonu olmadan satılan bu kuru şampuan, her anlamda mutluluk kaynağı olmaya aday…
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI