Ana SayfaDüğünEn Güzel Düğün Buketleri

En Güzel Düğün Buketleri

Ocak ayı düğün mevsimi için biraz erken sayılabilir, fakat düğün telaşı için değil. Eğer gelin olacak kişi sizseniz veya yakın arkadaşınızsa, artık bu konularla haşır neşir olmaktan, birçok konuda bilgi sahibi olmuşsunuzdur bile. 

Düğün için oluşturulması gereken çok fazla liste var, misafirler, oturma düzeni, eksikler, yemekler, hediyeler vs. Gelin görün ki bunlardan daha zor bir şey var.. Bu bahsettiğimiz somut şeyler bir şekilde hallediliyor, fakat düğünde en önemli olan şey gelin ve damadın mutluluğu. Bu da birtakım soyut şeylerden geliyor aslına bakarsanız. 

Gelinlik konusu buna bir örnek olabilir. Her gelin güzeldir ama her gelin kendini hayalindeki gelinlikle güzel hissetmek ister. Ama kafasındakini bir türlü somutlaştıramaz. Onu bulabilmek için günlerce gezer, arar durur. Sonunda belki istediği gibi, belki ona biraz yakın, belki de bambaşka birşey alır veya diktirir. 

Çiçek de gelinlik gibi aslına bakarsanız. Gelinliği tamamlayan en önemli renk. Bir buket beğenirsiniz ama o çiçeklerin mevsimi değildir veya o beğendiğiniz buketteki renklerle rengi tutmaz. Bunlar detaycı bir gelin için önemlidir. Veya yine kafasında farklı bir buket vardır ama bir türlü onu bulamaz. Biz de tam bu yüzden sizler için bir fotogaleri hazırladık. Bakarsınız içlerinden biri kafanızdaki bukete yakın olur. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI