Ana SayfaDüğünEn Güzel Söz Ve Nişan Pastaları

En Güzel Söz Ve Nişan Pastaları

Evlenme teklifini aldınız. Oraya kadar her şey süt limandı. Peki ya sonra? Bir anda çok yoğun bir gündeme düştünüz öyle değil mi? Birdenbire düğün telaşına girip, aynı anda birçok yerden gelen fiyat tekliflerini değerlendirirken; diğer taraftan gelinlik derdine düşüp, başka bir taraftan da organizasyon şirketleriyle, fotoğrafçıyla, DJ`le, saçla, makyajla ve daha birçok şeyle uğraşmaya başladınız.. Okurken bile yoruldunuz değil mi? Gelin size biraz yardımcı olalım..

Şimdilik düğünü bir kenara bırakın ve derin bir nefes alın. Önümüzde minik düğün provaları var. Öncelikle söz! Tabi buna karar vermek de çok kolay olmuyor. Söz ayrı mı olsun, nişan da aradan çıksın mı acaba sohbetlerine sıkça maruz kalmışsınızdır. Eğer kararınızı verdiyseniz biz size pasta konusunda yardımcı olmak istiyoruz. 

Söz merasimini ayrı yapacaksanız, bizim naçizane önerimiz sade bir pasta seçmeniz. Yakın akrabalar ve çekirdek ailelerin yanında hanım kız imajına bürünmüş müstakbel gelin adayı olarak, zarif bir pasta seçimi ile damat tarafının gözüne girmeniz de mümkün olabilir. Biraz daha esprili, eğlenceli, abartılı pastaları nişanınıza saklayın. 

Nişan ve söz merasimini birleştirmeyi planlıyorsanız dilediğinizi seçmekte özgürsünüz! Yine de aradaki dengeyi tutturmakta fayda var: ne düğün pastası olsun, ne de 18. yaş doğum günü pastası…

Fotogalerimizi inceleyin bakalım beğendikleriniz olacak mı?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI