Ana SayfaGüzellikEn iyi rimeller

En iyi rimeller

Makyaj yapmayı seven her kadın doğru rimeli bulmak için derin araştırmalar yapar ve doğrusunu bulduğu an kolay kolay o üründen vazgeçemez. Doğru maskarayı bulmak için öncelikle nasıl bakışlar istediğinize karar vermeniz gerekiyor, sonuçta her maskaranın kendine göre özelliği var.

Maskaranızı seçerken bazı unsurları aklınızda bulundurmanız gerekiyor. Öncelikle hangi renk istediğinize karar vermelisiniz. Artık markalar en az 3 renk maskaralarını piyasaya sürüyorlar, genellikle bu renkler siyah, kahverengi ve mavi oluyor.

Renginize karar verdikten sonra maskaranızın fırçasını seçmeniz gerekiyor. Fırçalar plastik ve kıl fırça olmak üzere ikiye ayrılıyor. Plastik fırçalar kirpikleri tek tek ayırıp romantik bakışlara sebep olurken, kıl fırçalar kirpiklerinizin daha yoğun gözükmesini sağlıyor. 

Maskaranızın kirpiklerinize hangi özellikleri katacağı da çok önemli. Maskaralar genellikle özellik bakımından 3`e ayrılıyorlar. Kıvrık kirpikler için, tek tek ayrılmış kirpikler için ve dolgun kirpikler için rimel çeşitleri mevcut. Rimelinizi alırken bu özelliklere dikkat etmelisiniz.

Bu maddeleri okuduktan sonra rimel tercihinizi yapabilirsiniz ve büyülü gözlere kavuşabilirsiniz ama öncelikle sizin için seçtiğimiz en iyi rimelleri fotogaleriye tıklayarak görün.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI