Ana SayfaModaEn özel hediyeler Lee`de

En özel hediyeler Lee`de

Lee, kendi stilini oluşturmak ve tarzıyla farklı olmak isteyen sevgiliniz için sizlere pek çok hediye alternatifi sunuyor. Lee, sevgililer günü için her zevke hitap eden hediye seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Kalite, sağlamlık ve yenilikle yan yana anılan Lee, sevgilinize şimdiye kadar verdiğiniz hediyeler arasında fark yaratıyor. Özgün tasarımlarıyla göz dolduran Lee modelleri, çağdaş giyimi tercih eden ve modayı yakından takip edenlerin beğenisine sunuluyor.

Western giyimin odak noktası olarak kabul edilen Lee Westerners koleksiyonunda 1931 yılında tanıtılan dar kesim rider ceket ve en iyi kalıba sahip kovboy jeani olarak bilinen dar kalıplı 101 rider jean ile sevgilinize şimdiye kadar aldığınız hediyeler arasında fark yaratacaksınız.

İki beyazperde idolü, Giant’deki James Dean ve The Misfits’deki Marilyn Monroe’nun görünüş ve duruşlara ilham verdiği modeller ile sevgilinizim film yıldızı gibi hissetmesini sağlayacaksınız…

120 yıllık denim uzmanı Lee, özgün tasarımları, detayları ve modern kesimi ile Lee Sevgililer Günü’ne uygun hediye seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Lee motifleri ile tasarlanan çarpıcı denimler ve klasik beş cepli jeanler, kışkırtıcı ve farklı bir hediye seçeneği oluşturuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI