Ana SayfaMagazinErkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay`a Dava Açtı

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay`a Dava Açtı

Erkan Petekkaya, avukatı Çağdaş Çelik aracılığı ile Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay `ın verdiği  röportaj nedeniyle şikayet dilekçesi verdi.

Petekkaya`nın avukatı Çağdaş Çelik dilekçesinde, Yeşilçay’ın söz konusu röportajda müvekkiline yönelik hakaret içerikli beyanlarda bulunduğunu belirterek, "Müvekkilimi yalancılıkla suçladı. Onun hakkında ağır ithamlarda bulundu. Müvekkilimiz bu ahlak sınırlarını zorlayan açıklamalar karşısında eşine ve hayranlarına karşı küçük düşürülmüş, bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır. Müvekkilimizin şüpheli ile öpüşmek isteyip istemediği gibi bir açıklaması bulunmamaktadır" dedi. 

Avukat Çelik Nurgül Yeşilçay’ın söz konusu röportajında müvekkili Petekkaya’yı kamuoyuna küfürbaz ve çalışma ahlakından yoksun bir oyuncu olarak lanse ettiğini öne sürdü ve "Ayrıca şüpheli, müvekkilimizin kendisine mobbing uyguladığı yönündeki asılsız iddiaları ile müvekkilimizin gazetelere manşet olmasına neden olmuş ve müvekkilimizi küçük düşürmüştür" dedi.

Yeşilçay’ın, müvekkili Petekkaya`ya hakaretlerde bulunduğunu iddia eden Avukat Çelik, Nurgül Yeşilçay hakkında "Hakaret" ve "Tehdit" suçlarından soruşturma başlatılarak hakkında ceza davası açılmasını istedi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI