Ana SayfaYaşamErol Büyükburç evinde ölü bulundu

Erol Büyükburç evinde ölü bulundu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Erol Büyükburç Etiler`deki evinde ölü bulundu. 79 yaşında hayata gözlerine yuman Büyükburç`un evinde polisler araştırma yapıyor.

Gazetecilere bilgi veren Büyükburç’un menajeri Orman Nuri Yazıcı, “Gece kalp krizi sonucu vefat ediyor. Hepimizin başı sağ olsun. O ölmedi, yaşıyor. Yapacakları, bundan önceki yaptıkları hep beraber onu öldürmeyeceğiz. Çok büyük bir üstattı. Türk popunu kuran bir insandı. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu. Yazıcı, basın mensuplarının, “Rahatsızlığı var mıydı?” sorusuna ise “Hayır, şekeri vardı” yanıtını verdi. Usta sanatçının kalbinde üç tane stent olduğunu ifade eden Yazıcı, “Dün akşam en son 23.00 sıralarında evine bıraktım. Yarın Bursa’da konseri vardı. Hatay’dan geldik. Provalarını yaptı canlı orkestrasıyla. Yarın konseri vardı. Gayet iyiydi” dedi.

1936 Adana doğumlu olan Erol Büyükburç ilk albümü Sevgi Çiçekleri`ni 1975 yılında çıkardı.  1981 yılında ise yeni albümü ‘Sen Varsın`ı çıkarttı. Bu albümündeki ‘Sevemem’ şarkısı ile ün kazandı. 22 Temmuz 1999`da kızı Ajlan Büyükburç`u trafik kazasında kaybeden Erol Büyükburç, eşi Emel Büyükburç’u ise 2001 yılında karaciğer yetmezliği sonucu kaybetmişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI