Ana SayfaYaşam‘Eski Yer’ Müdavimlerinin Yeni Adresi; Yeniköy

‘Eski Yer’ Müdavimlerinin Yeni Adresi; Yeniköy

Yalıkavak, Eski Yer’den bilinen Erol Kaynar, Metin Menteş ve Murat Korkmaz Yeniköy’de de işin başında.
Konuklarına gerçek anlamıyla bir Ege Balıkçısı deneyimi yaşatan ‘Eski Yer’de şevketi bostandan ahtapota kadar tüm ürünler yerinden temin ediliyor.

Şef Erkan Özçelik mezelerden Köpeoğlu, Şevketi Bostan, etli yaprak sarma, cevizli kabak, levrek marin, ara sıcak kalamar ızgara, atom patates, karides mantı ve ana yemekte kalkan tandır, deniz mahsullü Linguine ve limon soslu levrek tavsiye ediyor.
 

Tatlı menüsüyle ayrı bir boyuta geçmeye hazır olun!
 
Eskiyer Yeniköy, Yalıkavak’ın beğenilen tatlılılarının yanı sıra tatlı menüsünü yeni bir boyuta taşıyor. Zira Avantgarde Collection’ın Ace Restaurant markası tarafından ‘özel balıkçı tatlıları’ serisi hazırlanıyor. Yakında menüye eklenecek tatlılarla farklı lezzetler keşfetmeye hazır olun…
‘Eski Yer’ misafirlerinin Yalıkavak’tan alışık oldukları rahat, geniş ve samimi atmosfer, Misa Mimarlık’ın dokunuşu ve Kezban Arca Batıbeki, Ardan Özmenoğlu gibi sanatçıların eserleri ile modern, şık ve şehirli bir Ege Balıkçısı’na dönüşüyor.

Müdavimlerin Yalıkavak şubesinde de sıkça vakit geçirdiği, vazgeçilmez şömine önü keyfi Yeniköy şubesinde lounge-vip alanı olarak devam ediyor.

Alt kat daha geleneksel bir oturma düzenine sahipken üst katın kalabalık aile- dost buluşmaları düşünülerek kurgulandığı mekanda misafirler ev rahatlığında uzun sohbetleri ‘Eski Yer’ lezzetleriyle birlikte deneyimliyorlar.
Bar bölümünde ise BFA Production’ın müzik danışmanlığında, ‘Eski Yer’e özel hazırlanan kokteyl menüsünden Passion Flower, Cucumber Cooler gibi favori tatları deneyebilir ya da ödüllü Türk ve seçkin yabancı şarap kavından şarabınızı seçtikten sonra teras katındaki geniş sedirlerde nefis boğaz manzarasını izleyerek içkinizi yudumlayabilirsiniz.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI