Ana SayfaGüzellikEstetikte 2020'ye Damga Vuracak Yenilik: Strawberry Lift

Estetikte 2020’ye Damga Vuracak Yenilik: Strawberry Lift

Strawberry Lift, alt yüz hatlarında keskinlik ve boyunda incelik sağlıyor
 
Tüm dünyada estetik cerrahiye ve bu alanda yapılan işlemlere talep artmaya devam ediyor. Nüfusun yaş ortalamasının giderek yükselmesi, teknolojik yenilikler ve bu yöndeki değerli araştırmaların çoğalması, yeni uygulamaları ve cihazları da ortaya çıkarıyor. İngiltere’de geliştirilen ve 2020’ye damgasını vuracak olan Strawberry Lift cihazının Türkiye lansmanı Estetik, Plastik, Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr.Reha Yavuzer ve Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer öncülüğünde Rene Clinic’te gerçekleştirildi.


 
Strawberry Lift önemli bir eksikliği gideriyor…
 
”Yüz boyun estetiğindeki eksik halkayı Strawberry Lift ile tamamlıyoruz” diyen Prof.Dr.Reha Yavuzer ” Boyun ve çene hattı yüz gençleştirmede ve güzelleştirmede çok kritik bir rol oynuyor. 2019 yılında çene hattının önemini görmüş ve bu bölgede Jawline dolgularını ve 7 nokta şekillendirmenin yüz boyun ilişkisinde ne kadar büyük katkılara sahip olduğunu deneyimlemiştik. Yüze keskinliği vermek için dolguların özellikli kullanımı çok önemli. Ancak bu her hasta için uygulanabilir değil. Özellikle boyun bölgesi daha dolgun olan, yüz hatları daha yuvarlak ve deri altı yağ dokusu fazla bireylerde çok da başarılı bir yöntem yoktu. Ancak artık bu eksiklik Strawberry Lift ile gideriliyor”diye konuştu.
 
İkili enerji ile daha etkin yüz keskinleştirme
 
İngiliz teknolojisi olan Strawberry Lift, iki apayrı teknolojiyi bir araya getirmeyi başarmış bir platform olarak dikkat çekiyor. Cerrahi veya enjeksiyon gerektirmeyen, invaziv olmayan uygulama, sessiz ultrason ve lazeri beraber kullanan tek cihaz özelliğiyle öne çıkıyor. Uygulamanın birinci aşamasında 3B sınıf olarak adlandırılan soğuk kırmızı lazer ışığı cilde nüfuz ederek istenmeyen yağ hücrelerine etki edilir ve inceltilir. İkinci aşamasında non-stop atış yapabilen silentultrasound teknolojisi kullanılır.

Alt yüz hattında güvenle çalışılabilen odaklanmış yağ azaltma probu cilde anında etki ederek sıkılaştırır ve yeni kollajen üretimini destekler. Strawberry Lift tüm cilt tipleri için uygundur.
 
Hangi durumlarda uygulamaya izin verilmez?

Tüm kanser türleri ve kanser geçmişi
Epilepsi
Diyabet
Tiroid (yetersiz veya fazla)
Herhangi bir kalp rahatsızlığı veya kalp pili
Herhangi bir böbrek veya karaciğer rahatsızlığı
Hamile veya emziren anneler
Keloidskarı olan hastalar
Açık yara veya lezyonlar
 
Sonuçları ne zaman göreceğim?
 
Çoğu durumda ilk tedaviden sonra sonuçları göreceksiniz. İkinci tedavinin önceki fotoğraf her zaman son tedavi fotoğrafından daha iyidir.
 
 
Kaç tedaviye ihtiyacım olur?

Bu, yaşa ve cilt kalitesine bağlıdır. Dolgun yüzlü genç kişilerde genellikle 1-2 seansa ihtiyaç vardır. 40 yaşın üzerinde kişilerde ise 2-4 seansa ihtiyaç vardır.
 
Uygulama süresi ne kadardır?

45 dakikadır.
 
Uygulama koruma süresi ne kadardır?

Bir uzman tarafından ihtiyaca göre belirlenen seans sayısındaki uygulamayı tamamlayan ve düzenli hayat kalitesine sahip bir kişinin koruma süresi en az 18 aydır.
 
Uygulama sırasında canım yanar mı?

%100 invaziv olmayan,%100 ağrısız bir uygulamadır. Sonrasında rahatlıkla sosyal hayata geri dönülebilir. 
 
Her mevsim uygulanabilir mi?

Bu teknolojide kullanılan lazer enerjisi soğuk lazer olarak bilinen bir dalga boyu, bu nedenle yaz aylarında da güvenle kullanmak mümkün oluyor.
 

FDA onaylı güvenilir bir İngiliz Teknolojisi
 
2019 yılının son döneminde FDA tarafından da onaylanan Strawberry Lift, Amerika Birleşik Devletleri’nde de kullanıma başlandı. Eş zamanlı olarak da Türk kullanıcıların ihtiyaçları için hizmete girdi. Sistemin hem CE hem de FDA onayının olması ne kadar güvenilir ve etkin bir yöntem olduğu konusunda fikir veriyor.  Uzman doktorunuzun görüş ve önerisi ile ayarlarının belirlenmesi son derece önemli. Bu teknikten faydalanmak isteyenler uygunluk açısından değerlendirilip sonrasında  karar vermek gerekiyor
 
 
Her yaşa ve farklı hedeflere uygun

 
Strawberry Lift 20’li yaşlardan itibaren güvenle uygulanabilen bir teknik. Her yaşta yağ azaltmak için gıdı bölgesinde tercih edilen bu yöntem; kilo kaybı, yaş veya hormonel nedenlerle meydana gelen elastikiyet kaybının giderilmesi içinde kullanılıyor.

20’li yaşlarda uygulama süreleri daha kısa tutularak deri daha gergin ve parlak hale getiriliyor. Sıklıkla 2 seanslık uygulama yeterli oluyor. Yağ fazlası olmayan bireylerde sadece sessiz ultrason yapılabiliyor
30’lu yaşlarda artık hücresel yenilenmeye azalmaya başlıyor. Daha kuru olan deri yavaş yavaş elastikiyet kaybetmeye başlıyor. Bu aşamada yağ miktarına bağlı olarak lazer ve ultrason uygulama miktarlarına karar verilip 30 dakikalık seanslar 10 gün ara ile 3-4 kez gerçekleştiriliyor.

40’lı yaşlarda artık elastikiyet kaybı kendini daha net göstermeye başlıyor. Yavaş yavaş çene hattı keskinliği kaybetmeye başlıyor ve hafif sarkıklıklar aynada farkedilme sürecine giriyor. Tüm bunlara ek olarak lenfatik sistemin yavaşlaması da toksinlerden daha zor kurtulmamıza neden oluyor. Bu durumda tam tedavi mutlaka önerilip 4 seanslık uygulama yapılıyor.

50’li yaşlarda artık bozulmaya başlayan hücreler nedeniyle deride lekeler, kırışıklıklarda artış, çok daha kuru bir cilt karşımıza çıkıyor. Bu yaşta şayet yağ fazlası belirgin değilse 4 seanslık dual tedaviye ek olarak 2 seans sessiz ultrason öneriliyor. Pigmentasyon sorunları için ek öneriler yapılabiliyor.

60’lı yaşlarla birlikte tüm bu saydığımız sorunlar artıyor ve deri altı damarların kan akımı azalarak hızı yavaşlıyor. Bu da iyileşme ve üretim süreçlerini belirgin olumsuz etkiliyor. Bu yaşlarda da Strawberry Lift gerektiğinde yağ azaltmak için tercih edilirken boyun bölgesi sıkılaşmasında 4-8 seanslık uygulaması ile faydalı oluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI