Ana SayfaTeknolojiEvden Çalışanlar İçin En İyi 5 Uygulama

Evden Çalışanlar İçin En İyi 5 Uygulama

Anında mesajlaşma: Google Hangouts

Google tarafından sunulup 2013 yılından beri hayatımızda olan Google Hangouts, anında mesajlaşma ve görüntülü görüşme platformu olarak biliniyor. Google Hangouts, bir grup insanın video konferans ekipmanı kurmasına gerek kalmadan iletişimde olmasını ve toplantı yapmasını kolaylaştırıyor. Uygulama, hem görüntülü konuşma hem de mesajlaşma ve ses iletişimi konusunda oldukça iyi performans sunuyor.

 

Dosya depolama ve paylaşma: Google Drive

Evden çalışanların kurtarıcısı Google’ın dosya depolamaya ve düzenlemeye imkan sağlayan bir hizmeti olan Google Drive, dosya ve belgelerin online alanda depolanmasına ve paylaşabilmesine olanak sunuyor. Kolay kullanımı ile dikkat çeken uygulamayı kullanmak için bir Gmail hesabına sahip olmanız yeterli.

 
İş planlaması: Trello

Bırakın o işlerinizi takip etsin. İşlerin organize edilerek kolayca takibini sağlayan Trello; yapılacak işleri, tamamlananları ve gelecek dönem hedefleri aynı ekranda göstererek, işlerin organize edilmesine olanak sunuyor. Bir proje yönetim aracı olarak nitelenen Trello, ister web arayüzünden istenirse de mobil cihazlar üzerinden kolayca kullanılabiliyor.

Görüşme: Skype

İş dünyasının vazgeçilmez uygulamaların başında gelen Skype, internet üzerinden iletişim ve telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan en bilinen uygulama olarak öne çıkıyor. Uzun zamandır iş dünyasında sıklıkla tercih edilen bu uygulama; HD görüntülü çağrılardan dil çevirilerine, görüntülü konuşma sırasında ekran paylaşımından dosya aktarımına kadar birçok özelliği içerisinde barındırıyor.

Online Toplantı: Zoom

Zoom, bulut iletişimi kullanarak uzaktan konuşma ve görsel konferans hizmeti sunan bir uygulama. İş dünyasında özellikle uzaktan toplantı, konferans, webinar ve platformlar arası dosya paylaşımı gibi konularda vazgeçilmezlerin başında gelen bu uygulama, işlevsellik açısında zengin bir araç olarak biliniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI