Ana SayfaDekorasyonFarkları bulun, Tepe Home’dan Genç Odasını Kazanın

Farkları bulun, Tepe Home’dan Genç Odasını Kazanın

Yeni okul yılında odasını yenilemek isteyenler için Tepe Home’un Sosyal Medya hesaplarında kaçırılmayacak bir yarışma var. Tepe Home’un Instagram hesabı üzerinden yapılan yarışmaya katılmak içinse tüm dikkati paylaşılan fotoğraflara vermek ve gençlik hayalini en yaratıcı şekilde anlatmak gerekiyor.
 
Yarışma postuyla paylaşılan iki fotoğraf arasındaki altı farkı bulanlar, fotoğrafın altına farkların neler olduğunu üç arkadaşını etiketleyerek yazıp, gençlik hayalini altı kelime ile en yaratıcı şekilde anlatması gerekiyor. Kazananı bekleyen ödülse Tepe Home’un kreatifliğe hitap eden ve çok tercih edilen genç odası Amara!
 
Yarışma hakkında
 
Kazananın Tepe Home’un en beğenilen genç odası takımlarından biri olan Amara genç odası kazanacağı yarışmaya katılmak için son gün 25 Eylül. 27 Eylül’de kazananlar yine Tepe Home’un Sosyal Medya Hesaplarında duyurulacak. Yarışmada kazanma fırsatı yakalamak için yarışma paylaşımının altına, iki fotoğraf arasındaki altı farkı doğru olacak şekilde yazmak, üç arkadaşını etiketlemek, gençlik hayalini altı kelime ile en yaratıcı şekilde anlatmak ve Tepe Home’u takip etmek gerekiyor.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI