Ana SayfaSağlıkFiji Water ile sağlıklı yaşam

Fiji Water ile sağlıklı yaşam

Dünyanın en iyi ve sağlıklı suyu olarak nitelendirilen Fiji water artık Türkiye’de. Fiji Water, Türkiye`nin 16,000 km uzağında kalan Güney Pasifik okyanusunda bulunan Fiji Adaları`nın üzerine yağan saf yağmur suyu olarak meydana geliyor. Volkanik taş katmanlarından yavaşça süzülen sular 12km uzunluğunda yer altı akifer içerisinde toplanıyor. Sonunda modern bir tesiste tüm dış etmenlerden korunarak ve hiç el değmeden şişelenen su volkanik taş tabakalar arasında binlerce sene filtrelenip doğal olarak oluşan silika, elektrolit, kalsiyum ve magnezyum ile şekilleniyor.

İnsan yaşamı için vazgeçilmez olan su özellikle yaz aylarında hava sıcaklığının artması sebebiyle hayati önem taşır. Tükettiğimiz suyun içindeki mineraller sağlıklı yaşamı desteklemesi anlamında da çok önemlidir. Suyun içerisinde sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum gibi birçok mineral bulunur.

Tükettiğimiz suyun içindeki mineraller sağlıklı yaşamı desteklemesi anlamında büyük rol oynuyor. Fiji Water 7.7 yüksek pH değeriyle vücuttaki hidrasyonu sağlayarak fizyolojik fonksiyonların düzenlenmesine yardımcı oluyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI