Ana SayfaYaşamFi'nin Yeni Sezon Yayın Tarihi

Fi’nin Yeni Sezon Yayın Tarihi

Fi dizisinin 2. sezonunun yayın tarihi resmi olarak açıklandı. Puhu TV’nin resmi Youtube kanalında açıklanan ve merakla beklene Fi 9 Kasım 2017’de Puhu TV’de yayında olacak. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin paylaştığı dizinin yeni sezon fotoğraflarını Muhsin Akgün çekti.

Fİ, 2018’den itibaren TV’de yayınlanmaya başlayacak. Show TV’de izleyeceğimiz Fi’nin yayın tarihiyle ilgili ilk açıklama Show Tv’nin Genel Yayın Yönetmeni Suavi Doğan’dan geldi. Doğan;

Fİ’nin Show TV’ye çok şey katacağından hiç şüphesinin olmadığını söyleyen Doğan, “Fi, her şeyden öte kanalın marka değerine müthiş katkı sağlayacak bir iş. Açıkçası reytinglerinin de iyi olacağına inanıyorum. Mart’tan itibaren yayın hakları bizde olacak. Mart – Haziran arası diziyi yayınlayacağız. Dizi 60 dakika olduğu için, 26 bölümü her hafta iki bölümü birleştirerek ekrana getireceğiz. Sonuçta 13 haftada bitecek. Dizi devam ederse onları da satın alırız. Bu işin sektöre en önemli katkısı ise sözleşmesi oldu. Televizyonculuk açısından ilk defa denenen bir sistem bu. Sözleşmesi çok uzun sürdü. Aklımıza gelmeyen maddeler çıktı. Şimdi bu sözleşme, bundan sonra yapılacak işler için örnek teşkil edecek.” dedi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI