Ana SayfaModaFIRST OF ALL ile Tanışın!

FIRST OF ALL ile Tanışın!

First of All 2019 yılında iki genç girişimci tarafından hayata geçirilmiş bir proje. Tasarım fikirleri ve üretim aşamasını kapsayan uzun bir hazırlık sürecinden sonra 2020 yılında satışlarına başlamış İstanbul bazlı, unisex bir giyim markası.

Özellikle son dönemlerde stilimize yön veren kriterler adına hepimizin önceliği ‘rahatlık’ oldu. Bu anlamda FIRST OF ALL’un da aslında çıkış noktası sokak giyiminin trendlerini ev giyiminin rahatlığı ile birleştirerek, zamansız ve birçok giyim tarzına ve kitleye hitap eden parçalar yaratmak.

İlk etapta ürün gamı olarak tişört ve sweatshirt modelleri sunan marka dönem dönem satışa sunacağı yeni ürün kategorileriyle markanın ürün gamını genişletmeye hazırlanıyor. Bu yolda, tüketim çılgınlığından uzaklaşarak, yavaş üretim ve tüketim anlayışını ilke edinerek, müşteri kitlesine bilinçli tüketimi aşılayacak parçaları hayata geçiren ve geçirmeye devam edecek olan markanın en büyük hedefi ise yakın gelecekte tamamen sürdürülebilir bir marka haline gelebilmek. Markanın tüm tasarımlarına kendi Online Shop’undan ve Instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI