Ana SayfaSağlıkFit20 ile Daha İyi Toparlanma, Daha İyi Sonuç

Fit20 ile Daha İyi Toparlanma, Daha İyi Sonuç

Ancak günlük koşuşturma, iş hayatı, ev hayatı derken çoğu zaman spora vakit bulamıyor ya da öğünlerimizi kolay ama sağlıksız yiyeceklerle geçiştirebiliyoruz. Sonuç olarak da kilo alıyor, yanlış beslenme nedeniyle yorgun ve bitkin hissediyor, hamlaşıyor ve vücudumuzun ihtiyacı olan yeterli proteini vücudumuza veremiyoruz.
 
İşte tam da bu noktada Kyäni, protein ve kolajen takviyesi FIT20 ile size sağlıklı bir çözüm sunuyor.
 
Kyäni FIT20, kilo kontrolüne yardımcı, diyetlere destek bir ara öğün, sağlıklı bir atıştırmalık, aktif bir yaşam için doğal bir enerji kaynağı.
 
Yorgunluğun azalmasını sağlayan, sağlıklı kas gelişimi ve yağ yakımını arttıran, saç, cilt, diş, eklem ve kemiklerin korunmasına yardım eden bir ürün. Aktif bir hayat yaşayan, kilo kontrolüne önem veren, düzenli spor yapan kısaca doğal enerji ve protein desteğine ihtiyaç duyan, sağlıklı bir ara öğünle tatlı isteğini bastırmak, tokluk hissiyatını arttırmak isteyenler için tasarlanmış olan FIT20 tek bir ürün içinde birden fazla desteği barındırıyor.
 
FIT20, günlük hayatın ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve egzersiz sonrası kas gelişiminizi desteklemek için sizlere 10 gramlık Hidrolize Kolajen ve 10 gramlık Whey Protein izolatı ve Magnezyum desteği sunuyor. FIT20 doğal kaynaklardan elde edilmiş 20 gram saf protein içeriyor. Protein, kas gelişimi ve muhafazasına destek olurken, magnezyum, yorgunluğun azalmasına katkı sağlıyor. Özellikle spor sonrası tüketilen bu protein takviyesi, kas, kütle büyümesini ve toparlanmayı destekliyor. Ek olarak FIT20 depolanmış yağdan enerji üretimine, yağ yakımına, sağlıklı kas gelişimi ve kemiklerin korunmasına, uzun vadede nitrik oksit üretimini destekleyerek yorgunluğun azalmasına yardımcı oluyor. Formülünde bulunan Sitrulin ise damar sağlığı ve dolaşımda kilit madde olan, halk arasında ‘Yaşam Molekülü’ diye de bilinen Nitrik Oksit üretimine yardımcı oluyor.
 
Üstelik doğal bazlı, şeker ve GDO içermiyor, keto diyetine uyumlu ve çok da lezzetli. Ayrıca 1 ürün (paket) sadece 60 kalori.
 
Kilo kontrolü isteyenlere, diyetlerine destek arayanlara, aktif bir hayat sürenlere, düzenli spor yapanlara, sporculara takviye gıda olarak sunulan Kyäni FIT20 günlük protein alımınızı kolaylaştırmak için antrenman sonrası, kahvaltıda veya günün kişiye en uygun olan anında 250-350 ml su veya kişiye en uygun içecek ile karıştırılarak kullanılıyor. FIT20 ve meyvelerle hazırlayacağınız smoothieler tatlı isteğini azaltırken, sebzelerle ve FIT20 ile hazırlayacağınız smoothieler ise vücuttan ödem atımına destek oluyor.
 
Kas gelişiminin önemini bilen ve hızlı toparlanma için uzun vadeli düşünen herkes için içeriğinde gerekli hemen her kilit takviyeyi içeren, iyi sonuçları alabilmek için emilime hazır Whey Protein izolesi, Hidrolize Kolajen ve Magnezyum barındıran Kyäni FIT20, sağlıklı yaşam ve sağlıklı yaşlanma, iyi görünüm, zinde hissetmek için elinizin hemen altındaki yardımcınız oluyor.
 
Daha iyi toparlanma, daha iyi sonuç mümkün!
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI