Ana SayfaGüzellikFOREO ile Cildinizi Akıllı Sevin

FOREO ile Cildinizi Akıllı Sevin

Aşk, bu dünyadaki en özel ve güzel duygulardan biri…   İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da aşkla doğdu. FOREO’nun kurucusu Filip Sedic, eşi Ivana’nın kullandığı yüz fırçasıyla yaşadığı sorunlara şahit oldu. Markanın iddiası cildi pul pul dökerek mükemmelleştireceği yönündeydi. Ancak Ivana’nın cildi giderek kötüleşiyordu. Eşinin yüzünde sorunlar yaratan fırçaya bakan Filip birçok tasarım kusuru buldu; fırçanın kılları naylondu, sökülebilir fırça bakteriler için tam bir üreme alanıydı, hassas ciltler için aşındırıcıydı. Oysa Filip çok sevdiği eşinin üzülmesini, cildinin zarar görmesini istemiyordu. El ele verip nasıl daha iyi bir yüz temizleme cihazı yaratabilir diye düşündüler ve bugün FOREO’nun en sevilen ürünlerinden biri olan LUNA’yı aşkla tasarladılar. O günden beri FOREO, ürünlerini kullanan herkes kendini de cildini de daha çok sevsin diye cilt bakımında çığır açan, yüksek teknoloji güzellik ürünleri tasarlamaya devam ediyor

 

Günümüzde Sevgililer Günü neredeyse her ülkede kutlanıyor. Bu özel güne en özel şekilde hazırlanan çiftler, hediyeleri de ihmal etmiyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’da hem cildinizi bu özel güne hazırlıyor hem de sevgiliniz için muhteşem bir hediye seçeneği oluyor. FOREO, güzellik endüstrisinde çığır açan ürünleriyle sizi cildinizin geleceğine yatırım yapmaya ve cildinizi akıllı sevmeye davet ediyor.  FOREO’nun yüzde 25 varan indirimli Sevgililer Günü setleri LUNA 3, LUNA 2 ile makyaj çantası hediyeli akıllı maske terapisi cihazı UFO ve Daily Duo maske setinden oluşuyor.

 

Cildiniz Böyle Bir Temizlik Görmedi!

FOREO’nun en sevilen ürünlerinden, yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı LUNA 3, sadece iki dakikada cildinizi kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü hücrelerden yüzde 99,5 oranında arındırıyor. Dakikada 8 bin titreşim yayan LUNA 3, sunduğu masaj terapileri yardımıyla cildinizi rahatlatıyor, düzenli uygulandığında ince çizgi ve kırışıkların görünümünü yumuşatıyor ve kullandığınız bakım ürünlerinin cildin daha derinine güçlü bir şekilde nüfuz etmesini sağlıyor. 16 farklı titreşim yoğunluğundan cildinize uygun olanı seçebilmenize imkân veren LUNA 3, göz, kontür, boyun ve ağız olmak üzere dört hedef bölgeye yönelik sıkılaştırıcı ve gençleştirici masajı terapisi de sunuyor. 

 

SPA Kalitesinde Profesyonel Bakım Evinize Geldi

Geleceğin güzellik teknolojisini evinize getiren akıllı maske terapisi cihazı UFO, Kore’nin seçkin maske formüllerini geliştirilmiş dermal teknoloji buluşturarak sadece saniyeler içinde 20 dakikalık bir kağıt maskenin sunabileceğinden daha fazlasını başarıyor. UFO, maske terapisinden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için cildinizin sıcağa ve soğuğa verdiği doğal tepkilerin yanı sıra T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’ni kullanıyor. Termoterapi modu cildinizi 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısıtarak, kriyoterapi modu ise cildinizi 5 dereceye kadar soğutarak maskenin aktif bileşenlerin cildinize aşılanmasını sağlıyor. Ayrıca termoterapi cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor, kriyoterapi modu ise cildinizdeki şişliklerin azalmasına yardımcı oluyor. SPA kalitesinde bir bakım sunan mavi, kırmızı ve yeşil LED ışık terapilerini de barındıran UFO, bu sayede cilt kusurlarını azaltıyor, yaşlanma etkilerini hafifletip vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlıyor, cildin renk tonunu dengeliyor. Cihaz, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alarak mükemmel bir bakım sağlıyor. UFO, kullandığınız serum, jel ve krem gibi cilt bakım ürünlerinin de cildiniz tarafında daha iyi emilmesini sağlayarak bu ürünlerden maksimum verim almanızı sağlıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI