Ana SayfaGüzellikFOREO ile Cildinizi Buluşmaya Adım Adım Hazırlayın

FOREO ile Cildinizi Buluşmaya Adım Adım Hazırlayın

 İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO,  yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA 3, microcurrent teknolojili, yaşlanma karşıtı evde profesyonel bakım cihazı BEAR ve 2 dakikada süper etkili yüz terapisi UFO™ 2 ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. 6 dakikalık cilt bakımıyla kırmızı halıdaki ünlüler kadar parlak ve canlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.
 
Günümüzde sosyal medyada ve çevrimiçi uygulamalarda pürüzsüz bir cilde sahip yüzlerle karşılaşıyoruz. Bu yüzlerin hepsi de en basit tabirle “mükemmel” görünüyor.  Sosyal medya uygulamalarının sunduğu filtreler yüzümüzü değiştirerek, bizi gerçeklikten uzaklaştırıyor. Filtre kullanmak daha fazla beğeni getirse de aslında bu beğenileri siz değil, size benzemeyen biri alıyor. Ancak gerçeklik böyle bir şey değil! Bu nedenle sizi sosyal medyadaki filtreli halinizle beğenen biriyle ilk kez buluştuğunuzda, beklemediğiniz bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. İsveçli güzellik teknolojileri üreticisi FOREO, filtrelerden medet umanlara doğal güzelliğin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını hatırlatıyor.
 
FOREO,  kendiniz olmanızı tavsiye ediyor. Her zaman “Ancak iyi hissediyorsanız iyi görünebilirsiniz. Her elmanın bir yarısı vardır, siz de sizi tamamlayacak diğer yarınızı beklerken sabırlı olmalısınız. Cildinize yatırım yapın ve onu sağlığına kavuşturun” diyen FOREO; en yeni teknolojileri inovasyonla buluşturarak, hem zamandan hem de paradan tasarruf edilmesini sağlayan ve çığır açan cilt bakım cihazları geliştiriyor.LED ışıklar, mikro akım, T-sonic titreşimler gibi çok uzun zaman önce sadece bilimkurgu hikayelerinde yer alan teknolojiler artık gerçek!  FOREO için çalışan bilim insanları bu teknolojileri, geliştirdikleri işe yarayan, en akıllı cilt bakım cihazlarında kullanıyor. Cildiniz için doğru olanı yaptığınızda çok büyük değişimler yaratabileceğinizi bilen FOREO, sizin için banyonuzu yüksek teknolojili bir SPA merkezine dönüştürecek 6 dakikalık yoğunlaştırılmış bir yüz bakımı programı hazırladı.  Bu bakım programıyla cildiniz daha düzgün, canlı ve sıkı bir görünüme kavuşacak. 
 
1. Adım: LUNA 3 ile bir dakikada profesyonel temizlik
Yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA™ 3, ünlü oyuncu Jessica Alba’nın da çok sevdiği, kullandığı bir cihaz. Ultra hijyenik silikon yüzeyi ve T-Sonic™ titreşimleriyle gözeneklerde biriken kiri, yağı ve ölü deriyi %99.5 oranında temizliyor. Bu titreşimler kan dolaşımını arttırarak oksijenin cilt yüzeyine taşınmasını, böylece cildin parlak ve canlı görünmesini sağlıyor. LUNA™ 3’ün arka kısmında bulunan sıkılaştırıcı masaj modları ise cildinizin daha sıkı, aydınlık hale gelmesine ve cilt dokusunun iyileşmesine yardımcı oluyor. Chrissy Teigen ve John Legend, Venus Williams ve fitness influencer’ı Kayla Itsines gibi ünlü simaların da vazgeçilmezi olan LUNA serisi dünyada o kadar popüler ki her 3 saniyede bir ürün satılıyor. 
 
2. Adım: BEAR™ ile yüz çizgilerini düzeltme
İspanyol oyuncu Blanca Suárez mükemmel cildi için güzellik teknolojisi cihazlarını tercih ediyor. Microcurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR™’ı da cildindeki kolajeni harekete geçirmek için kullanıyor.  BEAR™, sadece üç dakikada (cildi hazırlamak için 1 dakika ve mikro titreşimler için 2 dakika) ciddi bir etki sağlarken cildi gençleştirip ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Patentli Anti-Shock System™’e sahip BEAR™, mikro titreşimleri cihazdan cilde güvenle aktaran nemlendirici Serum Serum Serum ile birlikte kullanılıyor.
 
3. Adım: UFO 2™ ile cildinizi derinlemesine besleyin
 Ünlü şarkıcı Rita Ora cildini hazırlarken FOREO UFO 2™’ten yardım alıyor ve en sevdiği maske olan Manuka Honey maskesini uyguluyor. Rita, “Verdiği his o kadar güzel ve sıcak ki… Gerçekten iki dakikalık bir yüz bakımına girmiş gibi oluyorsunuz. Bu cihaz olmadan ne yaparım bilmiyorum. Stresli anlarımda beni gerçekten rahatlatıyor” diyor. UFO 2™ hem cildinizi hem de ruhunuzu besleyen, muhteşem bir yüz bakım terapisi cihazı. T-Sonic™ titreşimleriyle yüz ve boyun bölgesindeki gerginlik noktalarını gevşeterek cilde etkili bir masaj uyguluyor. 8 ışıktan oluşan tam spektrum LED ışık teknolojisiyle ise yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. Son teknolojilerin bir kombinasyonuyla hazırlanmış durumda olan cihaz, kriyoterapi ve termoterapi modlarıyla ve aktif maske bileşenleriyle de cildin derinliklerine işleyerek cildi nemlendirerek yeniliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI