Ana SayfaGüzellikForeo’dan Cadılar Bayramı'na Özel Bakım Tüyoları

Foreo’dan Cadılar Bayramı’na Özel Bakım Tüyoları

Yılın en karanlık gecesi yaklaşıyor… Çılgın kostümler, korkutucu makyaj uygulamaları ve saç stilleri ile Cadılar Bayramı, yılın en heyecanla beklenen etkinliklerinden biri. Fakat, bu korku ve eğlence dolu gecenin ertesi sabah bir kâbusa dönüşmesine izin vermeyin. Gecenin en iddialı ve en ürkütücü makyajına sahip olmak için uyguladığınız makyaj ürünlerinin içerdiği kimyasallar ciddinize zarar verebilir.
 

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREOkolayca uygulayabileceğiniz önerilerden oluşan bir liste hazırladı. İşte cildinizin çılgın bir parti sonrasında bile sağlıklı kalmasını sağlayacak ipuçları!

 

PROFESYONEL BARİYER KREMİ UYGULAYIN

Ağır makyaj veya sahne makyajı için kullandığınız pek çok ürün içerdiği bileşenler nedeniyle gözeneklerinizin tıkanmasına sebep olabilir. Makyajınızı uygulamadan önce profesyonel bir bariyer kremi kullanarak ağır ürünlerin cildinize doğrudan temas etmesini önleyebilirsiniz. Ayrıca bariyer kremi kullanmak günün sonunda makyajınınız daha kolay çıkarmanıza da yardımcı olur.

 

ZARARLI ÜRÜNLERDEN UZAK DURUN

Partideki en çarpıcı makyaja sahip olmak istediğinizi biliyoruz. Ancak, günlük kullandığınız kozmetik ürünlerin aksine, sahne ve şov makyajı ürünleri cilt sağlığını temel alarak tasarlanmıyor. Bu gibi ürünlerde öncelikli olarak koku, canlı renkler, uzun ömür ve dayanıklılığa odaklanılıyor. Bu nedenle,pek çok sahne makyajı ürününde cildinize zararlı olabilecek ağır yağlar ve kokular bulunma ihtimali bulunuyor. Zararlı etkileri en aza indirmek için kostüm makyajınızı yaparken FDA onaylı bileşenler içeren ürünleri tercih edebilirsiniz. Hassas cilde sahip olanlar veya akne eğilimli olanlar için kostüm makyajından ziyade daha hafif bir sahne makyajı yapmayı öneriyoruz.

 

ALERJİNİZ VARSA DİKKAT

Çılgın bir Cadılar Bayramı partisinden önce başınıza gelebilecek en kötü şeylerden biri de cildinizin kostüm makyajına alerjik reaksiyon göstermesidir. Kostümünüzün içinde kendine güvenen bir duruş sergileyebilmenin ilk kuralı rahat olmaktır. Alerji cildinizde kaşıntıya sebep olur ve gece boyunca eğlenceye odaklanmanıza engel olur. Bu tür durumlardan kaçınmak için, kullanmak istediğiniz ürünleri daha öncesinde cildinizin bir bölümünde deneyerek cildinizin tepki verip vermediğini kontrol edebilirsiniz.

 

UYUMADAN ÖNCE DERİNLEMESİNE TEMİZLEYİN

Cadılar Bayramı makyajında kullanılan ürünler, sabaha kadar süren partilere dayanmak üzere tasalanıyor. Dolayısıyla çeşitli yağlar, mumlar, pigment veya silikon içeren bu dayanıklı ve uzun ömürlü makyaj ürünlerini cildinizden günlük kullandığınız temizleyicilerle çıkarmak oldukça zordur. FOREO LUNA™ 2, T-sonic titreşimleri sayesinde hem cilt temizleyicinizden maksimum faydasağlamanıza, hem de cildinizde birken yağ, kir ve makyajı kalıntılarını % 95 oranında temizlemenize yardımcı olur. Son olarak ise nemlendirici uygulamayı unutmayın!

 

Ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI