Ana SayfaModaForever New Yeniden Türkiye'de

Forever New Yeniden Türkiye’de

Türk müşteriler Avustralyalı marka Forever New’den yeni uluslararası web sitesi aracılığı ile eylül ayından itibaren tekrar alışveriş yapabilecekler.

Magento Commerce Cloud ve eShopworld teknoloji iş birliği ile Forever New, Türkiye dahil 19 ülkede lokal müşteri deneyimi sunuyor. Müşteriler bu 19 ülkede, lokal para birimi, esnek ödeme yöntemleri, yerel müşteri hizmetleri ve yerel içeriklerle lokal Forever New alışveriş deneyimi sunuyor.  Ürünler, müşteri deneyimini en üst seviyede tutmak için Forever New’ in global büyüme planını gerçekleştirmek üzere İnglitere’de kurduğu operasyon merkezinden gönderilecek.

Modern feminenliği kutlayan, zamansız ve her kadına hitap eden tasarımları ile bilinen Forever New’e ait tüm ürünler Melbourne’de markaya özel olarak tasarlanmaktadır. Markaya özel  olarak tasarlanan çiçek desenleri, ince düşünülmüş silüetler ve yüksek kalite detayları Forever New koleksiyonlarının imza parçalarını oluşturur.
Daha önce farklı bir iştirak üzerinden Türkiye’deki faaliyetlerini sürdüren Forever New, Türkiye’den 2019 yılının başında ayrılmıştı. Yenilenen web sitesi ile Türk müşterileri yeniden Avrupa’da satışa sunulan tüm ürünlere ulaşabilecekler.
 
Carolyn Mackenzie, Managing Director, Forever New: Forever New ürünlerini Türk müşterileri ile tekrar buluşturabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye pazarından ayrılışımızdan itibaren müşterilerden gelen talepler doğrultusunda, müşterilerimizle tüm koleksiyonumuz yeniden, yenilenen ve kullanıcı deneyimini  geliştirdiğimiz  web sitemizle sunmanın heyecanını yaşıyoruz.
 
Forever New uluslararası web sitesinden alışveriş yapan müşteriler, kişiselleştirilmiş global alışveriş deneyimini *True Fit gibi teknolojiler sayesinde kendilerine özel oluşturan ürün önerileri ile deneyimleyecekler.
Forever New uluslararası web sitesi, benzeri olmayan çok yönlü davet kıyafetleri, ofis giyim ve her günü şıklaştıracak romantik çiçek desenli feminen silüetler ile müşterileri ile buluşmaya hazırlandı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI